Carnavalsembleem

Nieuw carnavalsembleem:
Blèf plekke aan Van Neynsel


Ons derde carnavalsembleem is klaar! Dit jaar spelen we in op het Oeteldonks jaarthema met ‘Blèf plèkke aan Van Neynsel’.

Voor iedereen ligt 1 embleem klaar bij het servicepunt van je locatie (bij Wij zijn Zuiderschans in het Ontmoetingsplein en bij GRZ en ELV bij de balie). Dus neem mee, strijk op je jasje of kiel, en laat zien dat je naast Oeteldonker ook een Van Neynsel’er bent! Ben er snel bij, want op is op.

Achtergrond

In 2019/2020 (voor corona) en vorig jaar was ons eigen carnavalsembleem een doorslaand succes. In de stad (tijdens carnaval overigens een durp) kwamen tijdens carnaval spontane ontmoetingen tot stand tussen mensen die bij elkaar het embleem zagen: ‘Werk jij bij Van Neynsel? Ik ook!’

Het embleem

Het thema van 2024 is ‘Oeteldonk blèft plèkke’. Onze variant haakt daarop in. Hieronder het embleem.

Alvast een hele fijne carnaval gewenst!

P.S. Het embleem is makkelijk op je outfit te strijken. Download hier de strijkinstructie. Het is aan te raden om na het strijken het embleem bij de hoekjes ook nog met naald en garen extra vast te zetten.


Ik en mijn huisdier

Ik en mijn huisdier


Het nieuwe nummer van d’n Hendrik – dat net voor Pasen verschijnt – draait om dieren. We zijn op zoek naar vrijwilligers die een huisdier hebben of hadden en daar graag kort over willen vertellen. Uiteraard plaatsen we er ook een foto van je huisdier bij.

Doe je mee?

Upload onderstaand formulier, vul het in en mail het – samen met een leuke foto van (jou en) je huisdier – naar communicatie@vanneynsel.nl. Wie weet zie je jezelf dan terug in d’n Hendrik!

Het dierennummer van d’n Hendrik verschijnt op maandag 25 maart.


Eindejaarsgeschenk

HO HO HO kerstborrels en eindejaarsgeschenk


De feestdagen staan voor de deur en het einde van het jaar nadert. Volgende week organiseren we op onze locaties een gezellige kerstborrel voor medewerkers, vrijwilligers, behandelaren en flexers. Je krijgt daar dan ook je eindejaarsgeschenk. Ga naar de kerstborrel op de locatie waar je werkt of het meest werkzaam bent.

Kerstborrels
Antoniegaarde dinsdag 19 december 15.00 – 18.00 uur
De Grevelingen dinsdag 19 december 15.30 – 17.30 uur
De Taling woensdag 20 december 14.00 – 16.30 uur
JBZ woensdag 20 december 15.00 – 17.00 uur
Eemwijk (incl. Ondersteuning) woensdag 20 december 14.00 – 16.30 uur
Wij zijn Zuiderschans donderdag 21 december 14.00 – 16.30 uur
Boswijk donderdag 21 december 14.00 – 16.30 uur

Eindejaarsgeschenk
We vieren samen kerst en sluiten het jaar feestelijk af. Je ontvangt dan ook op je eigen locatie (of de locatie waar je het meest werkzaam bent) het eindejaarsgeschenk. Ben je aan het werk tijdens de kerstborrel? Overleg dan met je collega’s zodat iedereen de kans krijgt om even op en neer te lopen om het eindejaarsgeschenk op te halen.

Mocht je het eindejaarsgeschenk aan een goed doel willen schenken; geef dit aan bij de uitreiking van de pakketten. Dan zorgen wij ervoor dat deze pakketten op de juiste plaats terechtkomen.

De feestcommissie


Dag van de vrijwilliger!

Dag van de vrijwilliger!


Dag van de Vrijwilliger

Op 7 december is het de Dag van de Vrijwilliger. Dat moment grijpen we graag aan om onze vrijwilligers eens extra te bedanken. Alle vrijwilligers krijgen een pakketje in de brievenbus met daarin een kleine verrassing dat een klein beetje bijdraagt aan het geluk van onze vrijwilligers. 

Namens ons allemaal: dank jullie wel dat jullie er zijn! Jullie zijn van enorme betekenis.