• Valpreventie

Wonen met indicatie

Is het niet langer mogelijk om zelfstandig thuis te blijven wonen, omdat u (of uw naaste) meer zorg nodig heeft? Dan krijgt u een indicatie met zorgprofiel. Of u recht heeft op een zorgprofiel wordt bepaald door het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

U kunt bij Van Neynsel terecht wanneer uw zorgprofiel 4 of hoger heeft. Heeft u een dergelijk zorgprofiel en wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Onze medewerkers van de klantenservice vertellen u er graag meer over.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Uw persoonlijke zorgbemiddelaar

De Van Neynsel zorgbemiddelaar is uw vaste contactpersoon wanneer u zorg bij ons wilt afnemen. Vanaf uw aanvraag tot het moment waarop u zorg krijgt of gaat wonen in één van onze locaties. De zorgbemiddelaar maakt de afspraken met u en regelt, als u dat wilt, de zorg en dienstverlening. Wanneer u op onze wachtlijst staat, neemt de zorgbemiddelaar regelmatig contact met u op om uw situatie te bespreken.

Voor sommige doelgroepen, bijvoorbeeld ouderen met dementie die thuis wonen, vervult de zorgbemiddelaar ook een coördinerende functie. De invulling hiervan verschilt per zorgvraag. Onze klantenservice informeert u graag over de mogelijkheden.

Zorg bij dementie