• Iedere dag
    een fijne dag

    met zorg en hulp
    die bij u past

    Welzijn - Van Neynsel

Van Neynsel Thuis

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat wilt u het liefst. Wanneer u door ouderdom of beperkingen hulp nodig heeft, kan thuiszorg de oplossing zijn. Van Neynsel heeft daarom Van Neynsel Thuis. Onze thuiszorg bestaat uit kleine, professionele teams. Zo kunnen onze medewerkers goed inspelen op uw wensen, behoeften en vragen.

Thuiszorg regelen

Heeft u thuiszorg nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor verpleging en verzorging is geen indicatie nodig van de huisarts. Onze klantenservice brengt u in contact met de wijkverpleegkundige.

Spoed

Ontvangt u thuiszorg van Van Neynsel? Tijdens kantoortijden kunt u met al uw vragen terecht bij onze klantenservice.

Bij spoed buiten kantoortijden kunt u gebruik maken van het onderstaande nummer van de locatie waarbij u woont.

Van Neynsel Thuis Antoniegaarde: 073 – 82 28 109
Van Neynsel Thuis De Grevelingen: 073 – 82 28 314
Van Neynsel Thuis De Taling: 073 – 82 28 442

Wijkverpleegkundige

Thuiszorg is een oplossing als u thuis hulp kunt gebruiken of wanneer u na een ziekenhuisopname nog verpleging of verzorging nodig heeft. Uw eerste aanspreekpunt is de wijkverpleegkundige.

De wijkverpleegkundige is de schakel tussen u als zorgvrager en de professionele zorgverleners van Van Neynsel. Samen kijken we wat u nog wel, of niet meer zelf kunt, en hoe we de zorg het beste kunnen regelen. Samen met mensen uit uw eigen netwerk, of door zorgverleners van Van Neynsel. We stellen een zorgplan op, en maken u graag wegwijs in de mogelijkheden van Van Neynsel Thuis.

Zorg bij dementie

Uw persoonlijke zorgbemiddelaar

De Van Neynsel zorgbemiddelaar is uw vaste contactpersoon wanneer u zorg bij ons wilt afnemen. Vanaf uw aanvraag tot het moment waarop u zorg krijgt of gaat wonen in één van onze locaties. De zorgbemiddelaar maakt de afspraken met u en regelt, als u dat wilt, de zorg en dienstverlening. Wanneer u op onze wachtlijst staat, neemt de zorgbemiddelaar regelmatig contact met u op om uw situatie te bespreken. Voor sommige doelgroepen, bijvoorbeeld ouderen met dementie die thuis wonen, vervult de zorgbemiddelaar ook een coördinerende functie. De invulling hiervan verschilt per zorgvraag. Onze klantenservice informeert u graag over de mogelijkheden.