• Welzijn - Van Neynsel

Zorg Thuis

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dat wilt u het liefst. Wanneer u door ouderdom of beperkingen hulp nodig heeft, kan thuiszorg de oplossing zijn. Van Neynsel heeft daarom Zorg Thuis. Professionele thuiszorg in ‘s-Hertogenbosch-West, Engelen, Bokhoven en in de seniorenplusappartementen bij Park De Taling.

Wassen, aankleden, steunkousen aantrekken of injecties plaatsen. Het valt allemaal onder de taken van de thuiszorgmedewerkers. Dienstverlening die Van Neynsel al jaren biedt. Want wij zijn niet alleen een organisatie die zorgt biedt aan de bewoners van onze verpleeg- e verzorgingshuizen. We zijn er ook voor de ouder wordende mens uit onze omgeving. Met onze kennis en ervaring en korte lijntjes met de behandelaars zoals fysiotherapeuten, diëtisten en ergotherapeuten, bieden we professionele thuiszorg.

Zorgaanbod

Verpleegkundige zorg
Onze verzorgenden zijn opgeleid om bijvoorbeeld injecties te geven en wonden te verzorgen.

Persoonlijke verzorging
Wassen, aankleden, opstaan of naar bed gaan. Soms lukt het gewoon niet meer om voor uzelf te zorgen zoals u gewend bent. Familie, buren en vrienden kunnen vaak tijdelijk bijspringen bij praktische zaken zoals boodschappen doen en koken, maar bij lichamelijke verzorging heeft u misschien juist liever een buitenstaander die helpt. Daar zijn onze verzorgenden voor. Zij helpen u bij de persoonlijke verzorging.

Individuele begeleiding
Kunt u zonder begeleiding niet meer zelfstandig thuis wonen omdat u bijvoorbeeld ondersteuning of structuur nodig heeft? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor persoonlijke begeleiding. Ook daar helpen we u graag bij.

Zorg

Thuiszorg regelen

Heeft u thuiszorg nodig? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor verpleging en verzorging is geen indicatie nodig van de huisarts.

Onze klantenservice helpt u met het regelen van de juiste zorg op het juiste moment. Bij Van Neynsel werken we met kleine, professionele teams. Zo kunnen onze medewerkers goed inspelen op uw wensen en vragen.

Uw persoonlijke zorgbemiddelaar

De Van Neynsel zorgbemiddelaar is uw vaste contactpersoon wanneer u zorg bij ons wilt afnemen. Vanaf uw aanvraag tot het moment waarop u zorg krijgt of gaat wonen in één van onze locaties. De zorgbemiddelaar maakt de afspraken met u en regelt, als u dat wilt, de zorg en dienstverlening. Wanneer u op onze wachtlijst staat, neemt de zorgbemiddelaar regelmatig contact met u op om uw situatie te bespreken.

Voor sommige doelgroepen, bijvoorbeeld ouderen met dementie die thuis wonen, vervult de zorgbemiddelaar ook een coördinerende functie. De invulling hiervan verschilt per zorgvraag. Onze klantenservice informeert u graag over de mogelijkheden.

Zorg bij dementie

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer