Park Boswijk

Wie zijn wij?

Stichting Vrienden van Park Boswijk is een onafhankelijke stichting die in 2014 is opgericht. Samen met Van Neynsel pakken wij projecten op om het verblijf van bewoners van Park Boswijk nog aangenamer te maken. Het stichingsbestuur bestaat uit Maarten van de Oord, Jeanny Beerens, Leonie Kok, René van der Kolk, Andrea van Geenen, Jeanny Beerens, Karel Janssen en Mila Thijssen (ontbreekt op de foto).

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Stichting Vrienden van Park Boswijk

Wat doen wij?

Wij willen kleinschalige projecten realiseren waarvoor vanuit de reguliere financiering geen geld is. Denk aan projecten als bijvoorbeeld een elektrische duofiets voor bewoners of uitbreiding van de (muziek)bibliotheek.

Hoe werken wij?

Wij doen fondswerving voor kleinschalige projecten voor de bewoners van Park Boswijk. Dit doen wij onder meer door familieleden, verzorgers, leveranciers en personeelsleden te benaderen met een verzoek tot donatie. Wij gaan transparant om met het geld dat we ontvangen. Aan belanghebbenden leggen we verantwoording af over de herkomst en de besteding van het geld.

Werken bij Van Neynsel

Alles wat wij voor ouderen doen, is gericht op die fijne dag. Dat doen we met medewerkers die zelf ook lekker in hun vel zitten. Iets voor jou? Bij Van Neynsel zijn er volop mogelijkheden voor een baan die bij jou past!

Wat kunt u doen?

Wie Park Boswijk een warm hart toedraagt, kan ons steunen in de vorm van een gift. Deze kunt u overmaken op rekeningnummer NL 84 RABO 0180 77 47 27 ovv Stichting Vrienden van Park Boswijk. Wij zijn een zogeheten Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat giften bij u aftrekbaar zijn voor de inkomstenbelasting.

Stichting Vrienden van Park Boswijk

Email: mpd.thijssen@gmail.com
KvK-nummer: 60 45 91 07
Bankrekening: NL 84 RABO 0 180 77 47 27
Facebook

Logo - vrienden park boswijk