• Welzijn - Van Neynsel

Fijn dat wij u mogen helpen

U bent cliënt bij Van Neynsel. Of het nu gaat om een passende woonsituatie, goede zorg, zelfstandig wonen, thuiszorg, revalidatie of leuke activiteiten: wij helpen u verder. Op de manier die bij u past, en op de momenten dat het u schikt.

Zorg op maat

Op deze website vindt u alles over de mogelijkheden bij Van Neynsel. En u kunt natuurlijk ook altijd terecht bij de klantenservice, uw eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) of een van onze andere medewerkers. Zij maken u graag snel wegwijs binnen Van Neynsel.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

De touwtjes in eigen handen

Van een zelfstandig leven naar een leven waarin (opeens) anderen een rol spelen omdat u niet langer thuis wilt of kunt wonen. Dat is een heftig proces en grote verandering. Wij vinden het daarom heel vanzelfsprekend dat u zoveel mogelijk de touwtjes in eigen handen neemt en houdt. Wat is voor u belangrijk? Wat past bij u? Van Neynsel heeft een aantal applicaties die u daarbij kunnen helpen:

Wist u dat …

… u recht hebt op een cliëntondersteuner?

Wanneer u zorg nodig heeft, en dit krijgt vanuit de Wlz en Wmo, heeft u recht op gratis en onafhankelijke ondersteuning in de vorm van een cliëntondersteuner. Een cliëntondersteuner helpt en denkt met u mee over zorg en ondersteuning: wat past bij u, welke keuzes kunt u maken? Deze persoon is niet verbonden aan een zorgorganisatie, en is dus echt onafhankelijk.

Op een creatieve en flexibele manier wordt met u meegedacht over de mogelijkheden van de zorg die u nodig heeft. De cliëntondersteuner betrekt waar mogelijk ook uw sociale netwerk (bijvoorbeeld familie, mantelzorgers en vrijwilligers) bij het zoeken naar oplossingen, en kent het zorgaanbod in de buurt. Ook kan de cliëntondersteuner bemiddelen als het contact tussen u en zorgaanbieder moeizaam verloopt.

Meer weten? Zie de websites van Regelhulp en Zorgleefplanwijzer.