• Iedere dag
  een fijne dag

  met zorg en hulp
  die bij u past

  Woonlocaties, vestigingen

Dagbesteding

De dagbesteding is een fijne plek waar u naartoe kunt gaan als u behoefte heeft aan meer structuur en begeleiding op de dag. U ontmoet mensen en bouwt daarmee aan sociaal contact. De dagbesteding is kleinschalig en vindt plaats in een rustige huiskamersetting.

De dag begint met een lekker kopje koffie. Daarna kiest u wat u wilt doen. Dat kan zijn een goed gesprek, bewegen of iets creatiefs. Iets waar u zich prettig bij voelt. Niets moet, en alles kan! Onze welzijnsmedewerkers ondersteunen u hierbij.

Voor wie is de dagbesteding?

Dagbesteding is voor alle zelfstandig wonende bewoners van Van Neynsel en voor inwoners van de wijk. U heeft wel een WLZ-indicatie of een WMO-beschikking nodig.

Locatie’s en openingstijden

Bij 3 locaties van Van Neynsel wordt dagbesteding aangeboden. Dagbesteding is geopend van maandag tot en met zondag tussen 10.00 en 16.00 uur.

 • Dagbesteding ‘t Greveltje bij De Grevelingen.
  Tussen de middag kunt u gezellig mee-eten met de (warme) maaltijd in het restaurant. Voor deelnemers die wonen bij Van Neynsel is deze maaltijd gratis. Andere deelnemers betalen zelf. ’t Greveltje bevindt zich op de begane grond.
  Adres: Grevelingen 62.  
 • Dagbesteding de Parade bij Antoniegaarde.
  2 ruimtes aan de vide (begane grond) worden gebruikt voor de dagbesteding.
  Adres: Zuid Willemsvaart 509.
 • Dagbesteding Bossche Broek bij De Taling.
  Adres: Eendenkooi 2.

Aanmelden

Is dagbesteding iets voor u? Of wilt u eens langskomen om sfeer te proeven? U bent van harte welkom!

 • Woont u in een locatie van Van Neynsel? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon, zoals de eerste verantwoordelijke verzorgende (EVV).
 • Woont u niet in een van onze locaties en/of heeft u vragen over de benodigde WLZ-indicatie of WMO-beschikking ? Meld u dan aan bij onze klantenservice via 073 – 82 28 000 of klantenservice@vanneynsel.nl.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl