Dagbesteding

Behoefte aan ondersteuning bij de invulling van uw dag? Zin om anderen te ontmoeten? De dagbesteding is een fijne plek waar u naartoe kunt gaan als u behoefte heeft aan meer structuur en begeleiding op de dag.

U ontmoet mensen en bouwt daarmee aan sociaal contact. De dagbesteding is kleinschalig en vindt plaats in een rustige huiskamersetting. U bepaalt zelf wat u gedurende de dag wilt doen. En voor de lunch kunt u gezellig aansluiten in het restaurant van de locatie.

De dag begint met een lekker kopje koffie of thee. Vervolgens is het aan u: u kunt een goed gesprek voeren, lekker in de luie stoel een krant of tijdschrift lezen, bewegen of iets creatiefs doen. Iets waar u zich prettig bij voelt, want niets moet en alles kan! Onze welzijnsmedewerkers ondersteunen u hierbij en hebben vaak de leukste ideeën voor activiteiten of gespreksstof.

Voor wie is de dagbesteding?

Dagbesteding is voor alle zelfstandig wonende bewoners van Van Neynsel en voor inwoners van de wijk. U heeft wel een WLZ-indicatie of een WMO-beschikking nodig.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Locatie’s en openingstijden

Bij 4 locaties van Van Neynsel wordt dagbesteding aangeboden. Dagbesteding is in principe 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Er kunnen uitzonderingen per locatie zijn, vraag daarnaar bij onze klantenservice.

Tussen de middag kunt u gezellig mee-eten met de (warme) maaltijd in het restaurant. Voor deelnemers die wonen bij Van Neynsel is deze maaltijd gratis. Andere deelnemers betalen zelf.

 • Dagbesteding ‘t Greveltje bij De Grevelingen.
  Adres: Grevelingen 62.  
 • Dagbesteding de Parade bij Antoniegaarde.
  2 ruimtes aan de vide (begane grond) worden gebruikt voor de dagbesteding.
  Adres: Zuid Willemsvaart 509.
 • Dagbesteding Bossche Broek bij De Taling.
  Adres: Eendenkooi 2.
 • Dagbeleving Wij zijn Zuiderschans
  Adres: Sweelinckplein 12.

Aanmelden

Is dagbesteding iets voor u? Of wilt u eens langskomen om sfeer te proeven? U bent van harte welkom!

 • Woont u in een locatie van Van Neynsel? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon, zoals de wijkverpleegkundige, individueel begeleider, casemanager of eerst verantwoordelijke verzorgende (EVV).
 • Woont u niet in een van onze locaties en/of heeft u vragen over de benodigde WLZ-indicatie of WMO-beschikking? Dan staat onze klantenservice voor u klaar: bel 073 – 82 28 000 of e-mail klantenservice@vanneynsel.nl.