Schoonmaak

Frisse kamers, hygiënisch sanitair en schone openbare (vergader)ruimten en kantoren. Van Neynsel heeft een eigen schoonmaakservice voor bewoners, cliënten en medewerkers.

Kwaliteit

Met de schoonmaakservice van Van Neynsel bent u verzekerd van kwaliteit en continuïteit. Kwaliteit betekent een wekelijks en periodiek schoonmaakprogramma dat naar uw wensen wordt samengesteld. We werken met de beste materialen en het zogenoemde microvezel-systeem. Microvezel is een synthetisch materiaal dat gemaakt is van een mix van polyester en polyamide waardoor minuscule traanvormige vezels ontstaan. Deze vezels zijn fijner dan een mensenhaar, en komen in de kleinste hoekjes en gaatjes om stof en vuil te verwijderen. De doekjes worden maar één keer gebruikt per kamer en per toilet, en daarna gewassen.

Continuïteit

Omdat we de service in eigen beheer hebben, zijn de lijntjes kort. Bent u ziek? Dan komen we een of twee dagen later langs. Die flexibiliteit is makkelijk: u kunt rustig uitzieken en bent er toch van verzekerd dat uw woning wordt schoongemaakt. Daarnaast hebben we altijd voldoende krachten. Ook in vakantieperiodes bent u verzekerd van schoonmaakhulp. U heeft een vast aanspreekpunt en krijgt een vaste, vertrouwde hulp. En blijkt het niet te klikken met de persoon die bij u schoonmaakt? Dan regelen we een vervanger. Ook hierin zijn we heel flexibel.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Zorg

Ontvangt u zorg van ons? Dan kunt u rekenen op wekelijks schoonmaakhulp. Het gaat dan om de basishygiëne, zoals het schoonhouden en -maken van uw appartement. Woont u bij Van Neynsel (intramuraal)? Dan horen daar ook bij het schoonmaken van de kamer, gezamenlijke woonkamer en badkamer bij.
Kosten: inbegrepen bij uw zorg

U kunt ook tijd bijkopen; structureel of incidenteel. Bijvoorbeeld om wekelijks de ramen te lappen, of om eenmalig het balkon te laten reinigen.
Kosten: op aanvraag

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek legt onze medewerker uit welke regelingen, eventuele vergoedingen en extra kosten voor u van belang zijn. U staat dus nooit voor verrassingen. De enige voorwaarde voor het inkopen van onze particuliere schoonmaak, is dat u 55 jaar of ouder bent.

Maak een afspraak via de klantenservice.

Pakketten

Informeer ook eens naar onze pakketten:

  • Modulair Pakket Thuis
    Dit is een overbrugging via de Wmo die zowel zorg als schoonmaak levert. De schoonmaak bedraagt maximaal 2,5 uur per week. De zorgaanbieder bij wie u staat ingeschreven, of bij wie u binnenkort gaat wonen, is eindverantwoordelijk. Van Neynsel levert dit pakket dus ook als u bijvoorbeeld zorg afneemt bij een andere partij.
  • Volledig Pakket Thuis
    Dit pakket bestaat uit een aantal uren zorg, 1 uur schoonmaak en eten en drinken.

Vergoedingen

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) en het persoonsgebonden budget (pgb) vergoeden (schoonmaak)kosten. Meer weten, of weten of u hiervoor in aanmerking komt? Onze klantenservice vertelt u er graag alles over.