• Zorg - Van Neynsel

Verzorging en verpleging aan huis

Heeft u moeite met uw persoonlijke verzorging, zoals douchen of aankleden? Bent u geopereerd en moet uw wond verzorgd worden? Of zijn er andere zaken waarbij u hulp nodig heeft? Van Neynsel helpt u graag. Wij bieden zorg, verpleging en ondersteuning aan bewoners van onze locaties maar vaak ook aan mensen uit de omringende wijken. Daarnaast is ons Thuiszorgteam Van Neynsel Thuis actief in onder andere Engelen, ‘s-Hertogenbosch West en Bokhoven.

Wijkverpleging wordt vanaf 1 januari 2015 betaald door uw zorgverzekeraar, maar kan ook vanuit uw indicatie Wlz geregeld worden. Wij hebben geen wachttijd voor wijkverpleging als u in directe nabijheid van onze woonzorglocaties woont. Neem voor onze mogelijkheden contact op met onze klantenservice.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Zorg bij dementie

Dementiezorg is één van de kernactiviteiten van Van Neynsel. We zorgen ervoor dat onze dementiezorg op een hoog niveau blijft. Dat doen we onder andere door de inzet van kwaliteitsverpleegkundigen en het werken vanuit kleinschalige woonvormen. Boswijk is volledig gericht op ouderen met dementie. Ook De Grevelingen, Eemwijk en Wij zijn Zuiderschans beschikken over kleinschalige woonvoorzieningen en expertise voor deze doelgroep.

Antoniegaarde - woonkamer

Dagbesteding

Dagopvang is voor ouderen die nog zelfstandig wonen, maar net dat beetje meer begeleiding nodig hebben. We bieden het aan in een huiskamer van een van onze locaties. U neemt deel aan activiteiten, krijgt professionele begeleiding en verzorging. Dagopvang ontlast ook uw partner en/of mantelzorger.

Via het WMO-loket van de gemeente is het mogelijk te bekijken of u in aanmerking komt voor dagbesteding. Ook via de Wlz zijn hier mogelijkheden voor. Neem gerust contact op met onze Klantenservice voor meer informatie, we nemen graag de tijd om u goed te woord te staan!

Uw persoonlijke zorgbemiddelaar

De Van Neynsel zorgbemiddelaar is uw vaste contactpersoon wanneer u zorg bij ons wilt afnemen. Vanaf uw aanvraag tot het moment waarop u zorg krijgt of gaat wonen in één van onze locaties. De zorgbemiddelaar maakt de afspraken met u en regelt, als u dat wilt, de zorg en dienstverlening. Wanneer u op onze wachtlijst staat, neemt de zorgbemiddelaar regelmatig contact met u op om uw situatie te bespreken.

Voor sommige doelgroepen, bijvoorbeeld ouderen met dementie die thuis wonen, vervult de zorgbemiddelaar ook een coördinerende functie. De invulling hiervan verschilt per zorgvraag. Onze klantenservice informeert u graag over de mogelijkheden.

Zorg bij dementie