Zorg en behandeling

  • Intramurale zorg. Uw verblijf bij ons wordt betaald vanuit de Wet langdurige zorg (WLZ).
  • Extramurale zorg. U huurt uw appartement van een woningcorporatie. De zorg waarvoor u geïndiceerd bent, koopt u in bij een zorgaanbieder. Bijvoorbeeld bij Van Neynsel.
  • Dagopvang, ook voor bewoners. De Grevelingen heeft 2 huiskamers voor dagactiviteiten.

Eten en ontmoeten

Restaurant

Ons restaurant met ruime buitenterras is het kloppende hart van De Grevelingen en een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud uit de wijk. De kleine kaart bestaat uit belegde broodjes, salades en snacks. Daarnaast kunt u dagelijks tussen 12.00 en 18.00 uur aanschuiven voor een warme maaltijd. In het restaurant wordt ook regelmatig een themamaaltijd aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een Brabantse koffietafel, barbecue, wildmenu of aspergemenu. Het restaurant is elke dag geopend van 8.00 tot 20.00 uur.

Resto van Harte

Resto van Harte is een landelijke organisatie met als missie mensen met elkaar te verbinden. Vrijwilligers – vaak mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt – koken onder leiding van een professionele kok een verse driegangenmaaltijd, dekken de tafels en serveren uit. De maaltijd kost € 7,-, en voor minima geldt een speciale prijs van € 4,-. In het restaurant vindt Resto van Harte elke laatste dinsdag van de maand plaats. Inschrijven voor deelname is gewenst en kan bij het servicepunt.

Feest vieren

Heeft u iets te vieren? Als (buurt)bewoner kunt u voor een familiebijeenkomst of feestje een ruimte in De Grevelingen huren. Indien gewenst nemen wij de catering voor onze rekening. Bekijk voor mogelijkheden en prijzen het cateringboek in het restaurant.

Maaltijdservice

Van Neynsel biedt ook een maaltijdservice. Een goede en gezonde maaltijd die bij u thuis wordt bezorgd: gemakkelijk, lekker en gericht op uw eigen wensen. Een beetje meer jus, extra groenten, zoutarm of rekening houdend met een dieet? Wij regelen het. De maaltijden worden standaard bereid met verse ingrediënten.

Makkelijk geregeld
Het bestellen is heel makkelijk: met de persoonlijke menukaart kiest u waar u zin in heeft, en kunt u uw bestelling eventueel aanvullen met andere boodschappen. Uw vaste bezorger brengt de maaltijden wekelijks op een vaste dag bij u thuis.

Werken bij Van Neynsel

Alles wat wij voor ouderen doen, is gericht op een fijne dag. Dat doen we met medewerkers die zelf ook lekker in hun vel zitten. Iets voor jou? Bij Van Neynsel zijn er volop mogelijkheden voor een baan die bij jou past! Stuur een WhatsApp-bericht naar Nancy en ze neemt contact met je op!

Activiteiten

Welzijn staat hoog in het vaandel bij Van Neynsel. Vanuit de gedachte dat iedere persoon uniek is, en welzijn voor iedereen dus een andere betekenis heeft, bieden we een scala aan activiteiten.

  • Bewegingsactiviteiten
  • Creatieve activiteiten
  • Culturele en zingevingsactiviteiten
  • Madjoe: maandelijkse bijeenkomst met Nederlands-Indisch tintje.
  • Spelactiviteiten
  • Stilteruimte
  • Wekelijkse kerkdienst

De activiteiten vindt u terug op de activiteitenkalender. Heeft u een suggestie voor een activiteit? Ideeën zijn altijd welkom: uw vraag is tenslotte leidend voor ons aanbod.

Kwaliteitsvenster

Bij Van Neynsel staat kwaliteit hoog in het vaandel. Belangrijke leidraad voor ons kwaliteitsbeleid is het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Dit kader beschrijft wat u, als cliënt of naaste, mag verwachten van verpleeghuiszorg. Check hier het kwaliteitsvenster van De Grevelingen.

Adres

Grevelingen 66
5215 ES ‘s-Hertogenbosch

T: 073 – 82 28 000

Adres

Grevelingen 66
5215 ES ‘s-Hertogenbosch

T: 073 – 82 28 000