• Iedere dag
    een fijne dag

    met zorg en hulp
    die bij u past

Oog voor elkaar

Ieder mens is uniek, met eigen wensen en behoeften. Daarom zoeken we bij Van Neynsel altijd naar de persoonlijke oplossing en hebben we oog voor elkaar. Of het nu gaat over prettig wonen, deelnemen aan activiteiten, zorg bij dementie, samen eten of medische behandelingen. Wat uw wens ook is, wij denken met u mee. Ongeacht of u veel of weinig ondersteuning of zorg nodig heeft, of u thuis woont of in een van onze zorglocaties.

Wonen, zorg en welzijn

Van Neynsel combineert wonen, zorg en welzijn voor ouderen in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Altijd met aandacht voor individuele behoeften. Onze missie is ‘goed leven’. We willen dat ouderen, ook wanneer het leven ingrijpend verandert, hun eigen leven kunnen leiden in een vertrouwde omgeving.

Wil je werken bij Van Neynsel? Neem dan contact op met Nancy Boere (bel, mail of app). Samen met jou bekijkt zij graag wat de mogelijkheden zijn.

Kom bij ons werken

Bekijk onze huidige vacatures in het overzicht hiernaast. Van Neynsel heeft volop mogelijkheden voor een baan die bij jou past.

Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel graag voor Van Neynsel werken? Of voldoe je niet aan de criteria, maar ben je er toch van overtuigd dat je dit weet te compenseren door bijvoorbeeld jouw werkhouding of ambitie? Neem dan contact op met Nancy Boere (bel, mail of app). Samen met jou bekijkt zij graag wat de mogelijkheden zijn.

De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Verpleegkundige Van Neynsel Thuis (24 tot 32 uur)

Van Neynsel

Elk mens is uniek, met eigen wensen en behoeften. Daarom zoeken we bij Van Neynsel altijd naar de persoonlijke oplossing. Of het nu gaat over prettig wonen, deelnemen aan activiteiten, zorg bij dementie, samen eten of medische behandelingen. We bieden ouderen in ‘s-Hertogenbosch en Vught een breed pakket aan diensten en expertise in wonen, zorg en welzijn met aandacht voor individuele behoeften. Dat doen we niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor de wijkbewoners. Zij zijn bijvoorbeeld van harte welkom bij activiteiten, in de brasserieën/sociëteiten en bij de wellnessparken. Zo is Van Neynsel het bruisende ontmoetingspunt in de wijk; uw wijk!