• Wonen - Van Neynsel

Zelfstandig wonen

Van Neynsel heeft samen met woningcorporaties een aantal seniorenpluswoningen. De meeste hiervan liggen dichtbij onze locaties. U huurt zelfstandig, maar hebt de faciliteiten van Van Neynsel binnen handbereik. Voor de seniorenpluswoningen geldt dat u in ieder geval 55 jaar of ouder moet zijn.

Alle vrijkomende sociale huurwoningen in de regio Noordoost-Brabant – waaronder die bij onze locaties – vindt u op de website Thuispoort. Via deze site kunt u reageren op beschikbare woningen.

Alles bij de hand

Als huurder kunt u bij onze woonlocaties gebruik maken van de restaurants en Grand Cafés, en basisvoorzieningen zoals het winkeltje, de kapper of schoonheidsspecialist. Ook kunt u deelnemen aan activiteiten. Kortom: u heeft alles bij de hand. Breekt het moment aan dat u zorg nodig heeft? Dan kunt u de thuiszorg van Van Neynsel inschakelen, of medische zorg vanuit een locatie krijgen.

Zelfstandig wonen kan bij AntoniegaardeDe GrevelingenDe Taling, Rivièraa – gelegen naast Eemwijk – en Wij zijn Zuiderschans.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Uw persoonlijke zorgbemiddelaar

De Van Neynsel zorgbemiddelaar is uw vaste contactpersoon wanneer u zorg bij ons wilt afnemen. Vanaf uw aanvraag tot het moment waarop u zorg krijgt of gaat wonen in één van onze locaties. De zorgbemiddelaar maakt de afspraken met u en regelt, als u dat wilt, de zorg en dienstverlening. Wanneer u op onze wachtlijst staat, neemt de zorgbemiddelaar regelmatig contact met u op om uw situatie te bespreken.

Voor sommige doelgroepen, bijvoorbeeld ouderen met dementie die thuis wonen, vervult de zorgbemiddelaar ook een coördinerende functie. De invulling hiervan verschilt per zorgvraag. Onze klantenservice informeert u graag over de mogelijkheden.

Zorg bij dementie