Tevredenheid medewerkers & vrijwilligers

Van Neynsel weet dat tevreden medewerkers en vrijwilligers een voorwaarde zijn voor goede zorg voor onze cliënten. Daarom onderzoeken we regelmatig hoe medewerkers en vrijwilligers hun werk en de organisatie ervaren.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Resultaten 2020

In 2020 is meer aandacht besteed aan het voorkomen en begeleiden van verzuim en het verbeteren van de personeelssamenstelling.

In 2020 is de flexibele inzet van clusterplanning verder geoptimaliseerd als ook de samenwerking tussen de teams. Tevens is de werk-/privébalans verbeterd. Inmiddels wordt clusterbreed gewerkt en indien nodig Boswijk-breed; tevens zijn de voorbereidingen getroffen voor het opstellen van een flexpool.

In 2020 is de basis personeelssamenstelling verder op orde gebracht met voldoende en competente medewerkers.

Het burensysteem is ingevoerd: woningen zijn aan elkaar gekoppeld en kunnen op elkaar terugvallen.

Speerpunten 2021

In 2021 worden de teams verder in hun kracht gezet en wordt gestart met teamreflectie. De Expeditie wordt opgepakt in 2021.

In 2021 wordt een nieuw plan van aanpak ziekteverzuim uitgevoerd; o.a. intensiveren contact zieke medewerkers en extra aandacht voor juiste gebruik van hulpmiddelen.

In 2021 wordt meer rust gecreëerd in de teams middels bekende gezichten voor bewoners.

Complimenten of klachten

Van Neynsel wil graag dat cliënten voor Van Neynsel blijven kiezen. Daarom werken we continu aan onze kwaliteit.Bent u bijzonder tevreden of heeft u suggesties om de zorg en dienstverlening te verbeteren? Dan horen we dat graag. Neemt u contact op met onze klantenservice op 073 – 82 28 000 om uw feedback met ons te delen. Hiermee verbeteren we de dienstverlening. Een compliment wordt gedeeld met de afdeling of medewerker(s) die u zo goed geholpen hebben.

Bent u ergens ontevreden, boos of teleurgesteld over? Wij verzoeken u dit direct kenbaar te maken aan de betrokken medewerker(s), zodat we uw klacht kunnen oplossen. Wanneer zij het niet naar tevredenheid kunnen oplossen, kunt u een klacht indienen.

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is de grootste, onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Elke cliënt kan hier een waardering over de zorg achterlaten. Van Neynsel is altijd blij met reacties van cliënten. Wanneer u een waardering achterlaat, brengt u samen met andere cliënten de kwaliteit van de zorg in kaart. Daar heeft iedereen profijt van!

Deel uw ervaring