Eten en ontmoeten

Grand Café

Het Grand Café van Boswijk is een gezellige ontmoetingsplek voor onze cliënten, hun familie en naasten, maar ook voor bijvoorbeeld wandelaars die van de omgeving genieten. In het Grand Café zijn onder meer sandwiches, verse soepen, warme broodjes, snacks, gebak en diverse drankjes verkrijgbaar. Ook kunt u maaltijden mee naar huis nemen. U kunt bovendien uit eten in eigen huis: samen met zorgmedewerkers en eventueel uw familie kunt u in het Grand Café tegen betaling aanschuiven voor een smakelijke maaltijd.

‘Eten wat de pot schaft’
Elke tweede en vierde dinsdag van de maand is in het Grand Café ‘Eten wat de pot schaft’: een driegangenmaaltijd voor € 10,44 per persoon. Reserveer voor het diner bij het servicepunt van Boswijk via telefoonnummer 073 – 68 42 130. Het Servicepunt is bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur.

Sociëteit

De Sociëteit is een ontmoetingsplek voor senioren. Elke tweede dinsdag van de maand vindt hier een afwisselend programma plaats, en is er gelegenheid om op een laagdrempelige manier anderen te ontmoeten of er gewoon ‘even uit te zijn’.

Het lidmaatschap en de koffie en thee bij De Sociëteit zijn gratis. Voor een activiteit vragen we een bijdrage van € 2,50. Aanmelden is niet nodig. Het programma vindt u in de activiteitenkalender.

Werken bij Van Neynsel

Alles wat wij voor ouderen doen, is gericht op een fijne dag. Dat doen we met medewerkers die zelf ook lekker in hun vel zitten. Iets voor jou? Bij Van Neynsel zijn er volop mogelijkheden voor een baan die bij jou past! WhatsApp gelijk met Nancy voor meer informatie!

Activiteiten

Welzijn staat hoog in het vaandel bij Van Neynsel. En waar de ene bewoner behoefte heeft aan een goed gesprek, blikt een ander graag terug op de dag na een activiteit of lekkere maaltijd. Vanuit de gedachte dat iedereen uniek is, en welzijn voor iedereen een andere betekenis heeft, biedt Boswijk een scala aan activiteiten.

Verenigingsleven

Zo kent Boswijk een rijk verenigingsleven. Bewoners kunnen hun hobby voortzetten. Hierbij blijft de behoefte en de interesse van de cliënt ons uitgangspunt. Door aan te sluiten bij een vereniging ontmoeten bewoners elkaar. Ook voor dieper dementerenden heeft Boswijk activiteiten.

VV&V

Naast de verenigingen heeft Boswijk ook een VV&V: Vereniging, Vrije Tijd & Vermaak. Dit bureau organiseert recreatieve en culturele uitjes, workshops, optredens en andere festiviteiten. Meer over de uitjes en nieuwtjes is te lezen in de nieuwsbrief die familieleden van bewoners elke twee maanden ontvangen.

Vermaak & smaak

Deze activiteit is altijd een combinatie van een optreden (vermaak) en een hapje en/of drankje (smaak). De Vermaak & Smaakactiviteit vindt minimaal eens per maand plaats en kost € 5,- per persoon (inclusief consumptie). De activiteit wordt altijd vooraf aangekondigd. Inschrijven is niet nodig. Betalen kan contant en met pin.

Huisviering

Elke week kan de huisviering worden bijgewoond.

Kwaliteitsvenster

Bij Van Neynsel staat kwaliteit hoog in het vaandel. Belangrijke leidraad voor ons kwaliteitsbeleid is het Kwaliteitskader Verpleeghuiszorg. Dit kader beschrijft wat u, als cliënt of naaste, mag verwachten van verpleeghuiszorg. Check hier het kwaliteitsvenster van Boswijk.

Adres

Laan van Voorburg 13
5261 LS Vught

T: 073 – 68 42 130

Adres

Laan van Voorburg 13
5261 LS Vught

T: 073 – 68 42 130