• Zorg - Van Neynsel

Kleinschalig wonen

Wordt het steeds moeilijker om zelfstandig te wonen, bijvoorbeeld omdat u dementie heeft? In onze zorglocaties kunt u kleinschalig wonen: u heeft dan een eigen kamer en maakt gebruik van een gedeelde huiskamer, veel zorg en persoonlijke aandacht.

Dementie is een aandoening die uw leven ingrijpend verandert. Of u er nou zelf door wordt getroffen, of een van uw naasten. Toch hoeft dementie een goed leven niet in de weg te staan. Bij kleinschalig wonen heeft u de privacy van een eigen kamer, maar ook een gezellige huiskamer waar bezoek altijd welkom is. De gespecialiseerde verzorgenden en verpleegkundigen hebben jarenlange ervaring met dementie.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Zorg bij dementie

Dementiezorg is één van de kernactiviteiten van Van Neynsel. We zorgen dat onze dementiezorg op een hoog niveau blijft. Dat doen we onder andere door de inzet van kwaliteitsverpleegkundigen en het werken vanuit kleinschalige woonvormen. Boswijk is volledig gericht op ouderen met dementie. Ook De Grevelingen,  Eemwijk en Wij zijn Zuiderschans beschikken over kleinschalige woonvoorzieningen en expertise voor deze doelgroep.

Uw persoonlijke zorgbemiddelaar

De Van Neynsel zorgbemiddelaar is uw vaste contactpersoon wanneer u zorg bij ons wilt afnemen. Vanaf uw aanvraag tot het moment waarop u zorg krijgt of gaat wonen in één van onze locaties. De zorgbemiddelaar maakt de afspraken met u en regelt, als u dat wilt, de zorg en dienstverlening. Wanneer u op onze wachtlijst staat, neemt de zorgbemiddelaar regelmatig contact met u op om uw situatie te bespreken.

Voor sommige doelgroepen, bijvoorbeeld ouderen met dementie die thuis wonen, vervult de zorgbemiddelaar ook een coördinerende functie. De invulling hiervan verschilt per zorgvraag. Onze klantenservice informeert u graag over de mogelijkheden.

Zorg bij dementie