• Iedere dag
    een fijne dag

    met zorg en hulp
    die bij u past

    Zorg - Van Neynsel

Zorg en welbevinden

Verzorging en verpleging, thuiszorg en wijkverpleging, zorg voor mensen met dementie en dagopvang. En u heeft altijd een persoonlijke zorgbemiddelaar. Van Neynsel helpt. Met zorg en ondersteuning voor bewoners van onze locaties, én voor ouderen die nog thuis wonen en ondersteuning kunnen gebruiken.

Bij Van Neynsel zijn zorg en welbevinden onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Want goede zorg betekent dat we ook rekening houden met uw karakter, uw hobby’s en interesses en uw voorkeuren.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Zorg en revalidatie

Heeft u moeite met uw persoonlijke verzorging, zoals douchen of aankleden? Bent u geopereerd en moet uw wond verzorgd worden? Of zijn er andere zaken waarbij u hulp nodig heeft? Van Neynsel helpt u graag. Wij bieden zorg, verpleging en ondersteuning aan bewoners van onze locaties maar vaak ook aan mensen uit de omringende wijken. Daarnaast is thuiszorgteam Van Neynsel Thuis actief voor alle bewoners uit de wijken waar onze locaties gevestigd zijn.

Behandelingen

Ouder worden kan gepaard gaan met ongemakken die uw dagelijks leven beïnvloeden. Bij ons kennis- en behandelcentrum kijken we naar passende oplossingen voor uw veranderde situatie. En er is altijd meer mogelijk dan u denkt.

Onze gespecialiseerde behandelaars zoeken passende oplossingen voor uw situatie. Daarbij kijken ze niet alleen naar de ziekte(n) en klachten zelf, maar óók naar de gevolgen hiervan voor uw dagelijkse leven. Oplossingen worden niet alleen gezocht in behandeling en medicatie, maar ook in training en leefstijladviezen. We combineren verschillende expertises zodat u bent verzekerd van de beste begeleiding, behandeling en/of revalidatie.

We helpen u graag aan huis of op een van onze locaties.

Welbevinden

Wanneer uw leven ingrijpend verandert, wilt u toch uw eigen leven blijven leiden in een vertrouwde omgeving. We zijn tenslotte allemaal sociale wezens voor wie momenten van oprechte aandacht het grote verschil maken en zorgen dat u een waardevolle dag beleeft. Bij Van Neynsel vinden we dat ouderenzorg vooral daarover moet gaan.

Het psychologische en sociale domein

Van oudsher kijken zorgprofessionals door een zorgbril en wordt u als cliënt vooral gezien als patiënt. Om welbevinden te realiseren, richten we ons niet alleen op zorg en verpleging, maar ook op uw lichamelijke en geestelijke gezondheid. Alles wat we bij Van Neynsel doen, is gericht op uw welbevinden. Dat doen we met medewerkers die zelf ook lekker in hun vel zitten.

Uw persoonlijke zorgbemiddelaar

Bij Van Neynsel krijgt u een eigen zorgbemiddelaar. Dit is uw vaste contactpersoon vanaf het moment dat u zorg aanvraagt tot het moment waarop u zorg krijgt of gaat wonen in één van onze locaties. De zorgbemiddelaar maakt de afspraken en regelt, als u dat wilt, de zorg en dienstverlening. Wanneer u op onze wachtlijst staat, neemt de zorgbemiddelaar regelmatig contact met u op om uw stand van zaken te bespreken.

Coördinerende functie

Voor sommige doelgroepen – bijvoorbeeld ouderen met dementie die thuis wonen –  vervult de zorgbemiddelaar ook een coördinerende functie. De invulling hiervan verschilt per zorgvraag. Onze klantenservice informeert u graag over de mogelijkheden.

Zorg bij dementie

Zorg voor mensen met dementie is één van de kernactiviteiten van Van Neynsel. Daarbij zetten we niet alleen in op fysieke zorg, maar ook nadrukkelijk op het persoonlijke welzijn van de bewoner en zijn of haar familieleden en naasten. Niet meer alleen de zorg, maar juist het welbevinden van de cliënt staat centraal.

Hoog niveau

Onze dementiezorg hebben en houden we op een hoog niveau. Dat doen we onder meer door te werken met kwaliteitsverpleegkundigen binnen kleinschalige woonvormen. Zo is onze locatie Boswijk volledig gericht op ouderen met dementie. Ook de locaties  Eemwijk en De Grevelingen hebben kleinschalige woonvoorzieningen en veel expertise in huis voor deze doelgroep.

Werken bij Van Neynsel

Alles wat wij voor ouderen doen, is gericht op een fijne dag. Dat doen we met medewerkers die zelf ook lekker in hun vel zitten. Iets voor jou? Bij Van Neynsel zijn er volop mogelijkheden voor een baan die bij jou past!