Tevredenheid medewerkers & vrijwilligers

Van Neynsel weet dat tevreden medewerkers en vrijwilligers een voorwaarde zijn voor goede zorg voor onze cliënten. Daarom onderzoeken we regelmatig hoe medewerkers en vrijwilligers hun werk en de organisatie ervaren.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Resultaten 2020

Binden en boeien door: Uitvoering te geven aan strategisch personeels plan. Voeren van jaargesprekken, bieden van verzuimbegeleiding, inzet individueel opleidingsbudget, toekomstplannen maken met de teams ipv voor de teams dit ondersteunt door de juiste mensen en systemen.

Dit heeft vertraging opgelopen vanwege corona. De jaargesprekken hebben wel zoveel mogelijk plaatsgevonden.

De wijkmanager maakt de verbondenheid op de locatie groter en er wordt over en weer meer overlegd en samengewerkt. Echter is duidelijk merkbaar dat er schotten blijven bestaan en dat deze cultuuromslag tijd nodig heeft. De trainingen van de expeditie zullen hier een actieve bijdrage in kunnen leveren.

Speerpunten 2021

Binden en boeien medewerkers door uitvoering te geven aan strategisch personeelsplan (SPP); voeren van jaargesprekken, bieden van verzuimbegeleiding, stimuleren inzet individueel opleidingsbudget, toekomstplannen maken mét de teams in plaats van voor de teams; ondersteuning door de juiste mensen en systemen.

Complimenten of klachten

Van Neynsel wil graag dat cliënten voor Van Neynsel blijven kiezen. Daarom werken we continu aan onze kwaliteit.Bent u bijzonder tevreden of heeft u suggesties om de zorg en dienstverlening te verbeteren? Dan horen we dat graag. Neemt u contact op met onze klantenservice op 073 – 82 28 000 om uw feedback met ons te delen. Hiermee verbeteren we de dienstverlening. Een compliment wordt gedeeld met de afdeling of medewerker(s) die u zo goed geholpen hebben.

Bent u ergens ontevreden, boos of teleurgesteld over? Wij verzoeken u dit direct kenbaar te maken aan de betrokken medewerker(s), zodat we uw klacht kunnen oplossen. Wanneer zij het niet naar tevredenheid kunnen oplossen, kunt u een klacht indienen.

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is de grootste, onafhankelijke ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Elke cliënt kan hier een waardering over de zorg achterlaten. Van Neynsel is altijd blij met reacties van cliënten. Wanneer u een waardering achterlaat, brengt u samen met andere cliënten de kwaliteit van de zorg in kaart. Daar heeft iedereen profijt van!

Deel uw ervaring