• Fysiotherapie

Geriatrie-fysiotherapie

Ervaart u klachten of belemmeringen doordat u ouder wordt? Gaat uw conditie achteruit of wordt de kracht in uw benen minder? Vindt u het lastiger worden om overeind te komen en uw evenwicht te behouden? Wij zien vaak dat ouderdom en ziekte invloed hebben op de bewegingsvrijheid. Een goed functionerend lichaam is dan niet meer vanzelfsprekend. De geriatrie-fysiotherapeut van Van Neynsel helpt u graag om zo goed en prettig mogelijk te blijven bewegen.

Aandacht voor wat u nodig heeft

De geriatrie-fysiotherapeut heeft veel kennis van de meervoudige gezondheidsproblemen bij ouderen als gevolg van bijvoorbeeld een beroerte, dementie, de ziekte van Parkinson of een heupfractuur, en de bijbehorende klachten. Naast een passende fysiotherapeutische behandeling, krijgt u advies en begeleiding.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Fysiotherapie bij Antoniegaarde

Wat kan geriatrie-fysiotherapie voor u betekenen?

Ook als u ouder wordt is het belangrijk dat u uw dagelijkse activiteiten en handelingen handelingen zo zelfstandig mogelijk kunt uitvoeren. Samen met de geriatrie-fysiotherapeut werkt u door middel van bijvoorbeeld looptraining en evenwichtsoefeningen aan verbetering van uw lichamelijk functioneren. De geriatrie-fysiotherapeut kan u daarnaast helpen bij het leren omgaan met aanpassingen of hulpmiddelen, zoals lopen met een rollator, en begeleiden wanneer u ontslagen wordt uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum.

De geriatrie-fysiotherapeut adviseert en begeleidt u en eventueel uw gezinsleden en mantelzorgers en informeert u over het ziektebeeld, de vooruitzichten, de behandeling, dagelijkse handelingen en hulpmiddelen.