Wijkpunt De Grevelingen

Wijkpunt De Grevelingen is een gezellige ontmoetingsplek voor ouderen. Zowel bewoners van locatie Van Neynsel De Grevelingen, als wijkbewoners. U kunt bij het wijkpunt deelnemen aan activiteiten of simpelweg binnenlopen voor een kopje koffie. Omdat ieder mens uniek is organiseren we diverse activiteiten. De een heeft tenslotte behoefte aan een goed gesprek, terwijl de ander lekker een spelletje wil komen spelen.

Eigen ideeën

Heeft u zelf een idee voor een activiteit, of wilt u een clubje oprichten? We kijken graag naar de mogelijkheden om uw idee(ën) voor tijdsbesteding tot bloei te laten komen.

Open inloop

Elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag is het wijkpunt in De Grevelingen geopend van 13.30 tot 16.00 uur. U kunt dan onder het genot van een kopje koffie andere wijkbewoners ontmoeten. Ook wijkpuntbeheerder Debby Eskens is aanwezig.

Meer weten over de activiteiten? Neem dan contact op met Corry Vos of Marie-Louise Sanders via 073 – 82 28 321 of m.sanders@vanneynsel.nl.

Activiteiten - Muziek

Muziek

Natuurlijk gaan we niet voorbij aan de tradities die Nederland rijk is. Met carnaval schallen de carnavalskrakers door de luidsprekers, en met Kerstmis genieten we van kerstliederen.

Fit

Het voor iedereen goed om lekker te bewegen. Zo blijft u fit, en het werkt bovendien ontspannend. Bewegen kan bij ons samen met anderen in verenigingsverband, alleen, of met familie en vrienden.

Maandag
10.00 – 11.00 uur: Gymclub

Activiteiten - Eten

Eten en drinken

U bent van harte welkom voor een kopje thee of koffie. Gezellig een praatje maken of rustig iets lezen: het wijkpunt is gratis toegankelijk en altijd gezellig.

Creatief

Bent u creatief? Houdt u van handwerken, bloemschikken of schilderen? We hebben een actieve hobbyclub. En wat u ook doet: er wordt altijd een lekker kopje koffie of thee bij geserveerd.

Donderdag
9.00 – 11.30 uur: Schilderclub
13.30 – 16.00 uur: Bloemschikken (graag opgeven voor deelname)

Activiteiten - Creatief
Activiteiten - Spel

Spel

Fanatiek of gewoon voor de lol: er wordt volop gebiljart bij De Grevelingen. Ook kunt u iedere week bij ons terecht voor een potje jokeren of bingo.

Dinsdag
10.00 – 11.30 uur: Sjoelclub
13.30 – 16.00 uur: Bingo

Woensdag
13.30 – 16.30 uur: Biljartclub
14.00 – 16.30 uur: Jokeren

Werken bij Van Neynsel

Alles wat wij voor ouderen doen, is gericht op een fijne dag. Dat doen we met medewerkers die zelf ook lekker in hun vel zitten. Iets voor jou? Bij Van Neynsel zijn er volop mogelijkheden voor een baan die bij jou past!

Adres

Grevelingen 66
5215 ES ‘s-Hertogenbosch

T: 073 – 82 28 300

Adres

Grevelingen 66
5215 ES ‘s-Hertogenbosch

T: 073 – 82 28 300