Fit

Bewegen is gezond!

Het is voor iedereen goed om lekker te bewegen. Zo blijft u fitter en het werkt ontspannend. Bewegen kan bij ons samen met
anderen in verenigingsverband, alleen of met familie en vrienden. Denk aan wandelen, tuinieren, bewegen op muziek of bewegen aan de tovertafel.

Wandel je fit

Wandel je fit is een initiatief van Van Neynsel dat meerdere doelen nastreeft: werken aan uw conditie, nieuwe mensen ontmoeten en het voorkomen van eenzaamheid. Met Wandel je fit wil Van Neynsel werken aan het in beweging blijven van ouderen. Wandelen door de omgeving is daar uitermate geschikt voor. Iedereen kan gratis deelnemen aan een proefles. Wandel je fit wordt elke week gehouden op verschillende locaties van Van Neynsel:

•    De Taling: donderdag om 13.30 uur
•    Antoniegaarde: vrijdag om 10.45 uur
•    Zuiderschans: maandag om 14.30 uur (start In de Roos)

Meer weten? Neem contact op met de Klantenservice

Beweeg je fit

Beweeg je fit is een zeer gevarieerd beweegprogramma met o.a. aandacht voor conditie, beweeglijkheid, spierkracht en sportspelen. De inspanning is op eigen niveau. Een les duurt 1 uur, waarvan u ruim drie kwartier in beweging bent. En klein kwartiertje wordt gebruikt om gezellig samen koffie te drinken.

• Antoniegaarde: vrijdag om 10.45 uur

Gezond Bewegen

Gezond bewegen is hetzelfde als Beweeg je fit, maar dan voor mensen met een chronische aandoening. Een bevoegd docent verzorgt deze lessen.

• Wijkcentrum De Stolp,Rijnstraat 497,5215 EJ ’s-Hertogenbosch

Terug naar Welzijn