Van Neynsel Voordeelkaart

Handig én voordelig!

Van Neynsel organiseert bij alle locaties diverse activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan bingo of een muziekoptreden. Voor bewoners in zorg zijn veel activiteiten gratis. Aan bewoners die niet in zorg zijn, cliënten van Van Neynsel Thuis en bezoekers vraagt Van Neynsel een kleine bijdrage.

Speciaal voor deze groep introduceert Van Neynsel de voordeelkaart. De spelregels zijn als volgt:

  • Voor deelname aan activiteiten vraagt Van Neynsel vanaf 1 juli 2022 een eigen bijdrage van € 2,50 per activiteit. Wordt er koffie geschonken, dan krijgt u ook een kopje koffie tijdens de activiteit. De eigen bijdrage wordt altijd direct aan de kassa per pin afgerekend.
  • Komt u vaak naar vaste activiteiten? Dan is het interessant om een voordeelkaart aan te schaffen voor € 7,50 per maand. Met deze kaart kunt u gratis aan de meeste activiteiten deelnemen.
  • Rekenvoorbeeld: U komt naar een muziekoptreden, een bingo of een filmmiddag en betaalt dan € 2,50 per keer. Met de voordeelkaart zijn deze activiteiten gratis. U heeft de voordeelkaart dus snel terugverdiend.

Voordeelkaart aanschaffen

Heeft u interesse in de Van Neynsel voordeelkaart? Vanaf 1 juli zijn de kaarten te koop in het restaurant / Grand Café / Brasserie van onze locaties.

De voordeelkaart is voorzien van een jaartal en wordt als jaarkaart verkocht. Dus als u de kaart in juli aanschaft, dan betaalt u vanaf juli tot en met december (6 x € 7,50 = € 45).

Let op: bij deelname aan activiteiten dienen kaarthouders altijd hun voordeelkaart te kunnen tonen.