DUBBELKL!K

Onze maatschappij verandert. Ouderen blijven steeds langer thuis wonen en dan ligt eenzaamheid soms op de loer. Hoewel er veel wordt georganiseerd voor ouderen – van schilderworkshops tot bingo-avonden – is dit voor veel ouderen slechts een kort moment van afleiding. Eigenlijk zoeken ze contacten om hun vrienden- en kenniskring uit te breiden. Gelijkgestemden om lekker koffie mee te drinken, naar het museum te gaan, gezellig te winkelen of een gezamenlijke hobby uit te oefenen. Maar hoe vind je zo iemand?

DUBBELKL!K faciliteert u bij het in contact komen met gelijkgestemden. We zoeken actief mee, organiseren contacten en koesteren de gevonden KL!K. Daarna is het aan u om de contacten verder vorm te geven.

DUBBELKL!K

Initiatieven tegen eenzaamheid

DUBBELKL!K is één van de winnende projecten van de ‘Zorgzame Stad Challenge 2018’ en draagt bij om van ‘s-Hertogenbosch de meest zorgzame stad van Nederland te maken. Het project wordt ondersteund door Van Neynsel en is één van de manieren waarop wij als zorgorganisatie eenzaamheid onder ouderen willen tegengaan. Meer weten of aanmelden? Neem dan contact op met Josée Potters via de klantenservice.

Kom naar de kleinschalige, gratis bijeenkomsten

  • elke derde woensdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur bij De Taling, Eendenkooi 2.
  • elke derde dinsdag van de maand, van 10.00 tot 12.00 uur bij Antoniegaarde, Zuid-Willemsvaart 509.

Aanmelden is gewenst en kan via de klantenservice.