Wijkmanager Boswijk (32-36 uur)

Van Neynsel zoekt een  :

 

Wijkmanager die kan verbinden en inspireren

 

Onze koers

Het welbevinden van de cliëntis voor ons het belangrijkste resultaat. Wij transformeren naar een organisatie waarin welbevinden ook echt centraal staat. Dat doen wij door onze cliënten een comfortabele woon- en leefomgeving te bieden. Investeren in onze medewerkers is hierbij een belangrijke voorwaarde. Daarnaast willen wij onze marktpositie versterken en een betaalbaar aanbod realiseren voor kwetsbare ouderen. Hoe? Door efficiënter te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg) partijen aan te gaan.

 

De uitdaging voor de wijkmanager

Je vertaalt onze koers (zoals verwoord in het meerjarenbeleidsplan) naar de locatie en de omgeving. Je bent integraal verantwoordelijk voor de zorg en zet het welbevinden van onze bewoners centraal. Je geeft leiding aan ca 100 fte. medewerkers. Daarin word je ondersteund door teamcoaches. Je weet onze omgeving en de gemeente Vught aan ons te binden en je benut kansen om nieuwe diensten te ontwikkelen en onze diensterverlening te verbeteren. De zorgteams met daarin onze (zorg) professionals richt je in op basis van samensturing met als doel de medewerkers die taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden te geven om hun werk met passie uit te kunnen voeren. Je bent budgetverantwoordelijk en rapporteert aan de directeur zorg.

 

Talent

Om deze functie succesvol uit te kunnen oefenen beschik je over het vermogen om medewerkers binnen de organisatie en partijen met elkaar te verbinden. Je bent een inspirator. Je durft nieuwe paden te betreden en weet medewerkers hiervoor te winnen. Ondernemen zit in je bloed. Je bent een kei in het vertalen van doelen in tijd, middelen en processen en het bewaken van de realisatie. Je hebt oog voor de kwaliteit van de zorg, medewerkers en het welbevinden van de bewoner.
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, een afgeronde management opleiding en je hebt meerdere jaren ervaring in integraal leidinggeven binnen de zorg. Je bent sensitief en gericht op het (laten) behalen van resultaten. Je communiceert gemakkelijk op allerlei niveaus en met verschillende doelgroepen. Je hebt ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen. Je kan goed omgaan met weerstand (in grote groepen), je bent analytisch sterk en  besluitvaardig met de juiste tone of voice. Je schakelt makkelijk tussen beleid en operationele zaken.

 

Van Neynsel

Van Neynsel is een moderne ouderenzorgorganisatie met ruim 850 medewerkers en 400 vrijwilligers waar Goed leven centraal staat. Wij bieden alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten aan vanuit de vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en twee locaties in Vught aan voornamelijk senioren uit ’s-Hertogenbosch en omgeving. De locatie Boswijk is gelegen in Vught en biedt psychogeriatrische zorg aan 120 bewoners. De bewoners op Boswijk wonen in verschillende leefsferen.  

 

Goed leven betekent dat ouderen verder kunnen met hun eigen leven, ook als dat leven verandert. Wij doen dat niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor wijkbewoners. Iedereen is van harte welkom bij onze activiteiten, in onze Brasserieën, Sociëteiten of bij de Wellness Parken. Zo is Van Neynsel het bruisende ontmoetingspunt in de wijk. Onze drie kernwaarden zijn: persoonlijk, professioneel en betrokken.

Wat bieden wij

Salarisschaal Wijkmanager: FWG 65, maximaal € 5.188,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
Wij bieden een zelfstandige en verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. In eerste instantie betreft het een dienstverband voor bepaalde tijd; voor de duur van één jaar met de intentie om dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO-VVT.

Overige aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

·    Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

·    Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer Management Systeem van Van Neynsel zoals Excel cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.

·    Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets , weekend weg, de contributie van een fitness abonnement.

 

Informatie

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Jorie Akkermans, Directeur Zorg, telefoonnummer 06-55818603.

 

Enthousiast?

Klik vóór 21 mei 2019  “reageer op de vacature” en stuur jouw motivatie en C.V. naar ons.

Bij Van Neynsel dient men vóór indiensttreding een VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

 De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Zorgprofessional flexpool

Voor onze zorglocaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught zijn wij op zoek naar deskundige en zelfstandige zorgmedewerkers op verschillende niveaus

Je taken

Als medewerker van de flexpool word je ingezet op die plekken waar jouw expertise, ervaring en betrokkenheid nodig is om het persoonlijk welbevinden van onze bewoners te optimaliseren.
Jij en je collega’s zorgen voor de juiste mix van aandacht, begeleiding en medische zorg die onze bewoners in staat stellen zo goed mogelijk te leven, ook als dat leven (ingrijpend) verandert.
De locatie en het aantal uren dat je werkt worden in overleg met jou bepaald. Het werk is dus goed te combineren met andere werkzaamheden, privé activiteiten of studie.

Je profiel

Je bent een warm, nieuwsgierig persoon met een sterk inlevingsvermogen. Als zelfstandige medewerker weet je dat goede zorg bieden maar een deel van je werk is.
Je wilt mensen leren kennen: hun verhaal, wensen en behoeftes. Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding MBO helpende niveau 2, MBO verzorgende niveau 3/IG of je bent student MBO Verpleegkunde of HBO-V en je hebt het tweede jaar afgerond. Je werkt graag op wisselende tijden en durft initiatief te nemen.

Van Neynsel

Van Neynsel is een professionele ouderenzorgorganisatie met vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught.  
We geloven dat ieder mens uniek is en zoeken daarom altijd naar een persoonlijke oplossing voor onze cliënten en bewoners. Of het nu gaat over de best mogelijke medische zorg, prettig wonen, zorg bij dementie of deelname aan activiteiten.

Wij bieden

Als medewerker van de flexpool heb je de mogelijkheid om jouw eigen rooster in te plannen op basis van de vraag vanuit de zorgteams.  

Wij werken met een systeem van shiftpicking dit wil zeggen dat via een app op je telefoon kunt zien welke diensten er  op welke afdelingen open staan. Hierbij kun je direct de dienst van je voorkeur aanklikken Zo maak je zelf je rooster.

Van Neynsel volgt de CAO VVT. Je salaris is afhankelijk van je werkzaamheden, opleiding, eventueel contracturen en werkervaring. 

Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden omvatten ook een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Daarnaast krijg je fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekend weg, cadeaubonnen Bol.com en Coolblue. En we hebben een ruim aanbod aan gratis opleidingen.

Informatie

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Nancy Boere, afdeling Flex en planning, telefoonnummer: 06-21190562. 

Enthousiast?

Klik op “reageer op de vacature” stuur jouw motivatie en C.V. naar ons!!

Binnen 2 werkdagen nemen we dan contact met je op.

Bij Van Neynsel dient men vóór indiensttreding een VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen.

 De meest recente updates en vacatures in je mailbox?