GZ-psycholoog ouderenpsychiatrie (32 uur)

Jij bent een ervaren GZ-psycholoog die onze oudere cliënten mentaal ondersteunt en vooruit helpt tijdens hun (lichamelijk of psychische) herstel.

Dit ga je doen
Als GZ-psycholoog ben je cruciaal voor het herstel van de cliënt. Je werkt deels op de poli gerontopsychiatrie van Reinier van Arkel en deels op locatie bij ouderenorganisatie Van Neynsel. Je hebt een eigen caseload waarin je intakes uitvoert en het behandelplan procesmatig en inhoudelijk stuurt. Je vertaalt cognitief gedragsmatige principes naar doelgerichte behandelprocessen en voert behandelingen uit. Daarbij werk je intensief samen met collega-psychologen, psychiaters en de verpleegkundige disciplines. Je hebt ervaring in de ouderenzorg en beschikt naast een vakinhoudelijke deskundigheid over coachende en verbindende vaardigheden. Hierdoor ben je in staat een vertaling te maken tussen de twee zorgcontexten waarbinnen je werkzaam bent. Als persoon ben je energiek en in staat om snel te schakelen. Je bent een taakvolwassen GZ-psycholoog en kunt zelfstandig werken.

Dit ben jij
Je bent een enthousiaste en bevlogen GZ-psycholoog die graag met de oudere doelgroep werkt. Verder
• heb je een afgeronde universitaire opleiding (klinische, neuro of ouderen)psychologie,
• ben je BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog,
• ben je communicatief vaardig, initiatiefrijk en in staat tot samenwerken met verschillende vakdisciplines,
• kun je systeemgericht en resultaatgericht werken,
• ben je bij voorkeur ook cognitief gedragstherapeut VGCT en/of heb je de opleiding EMDR gevolgd.

Dit krijg je
Je komt terecht in een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt je competenties in te zetten en jezelf te ontwikkelen. Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen, bespreken wij graag met je.
Werktijden: Volgens rooster.
Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig CAO-GGZ – FWG 65 (min. €3.215,-, max. € 5.046,-).
Dienstverband: Het betreft een dienstverband voor 32 uur per week.

Reinier van Arkel
Reinier van Arkel is een omvangrijke organisatie met zorg in de volle breedte van de specialistische ggz met veel ruimte om je te ontplooien in een werksfeer waar collegialiteit en professionele ontwikkeling hand in hand gaan. Als oudste ggz-instelling van Nederland hebben we een interessant verleden met een duidelijke visie op de ggz van de toekomst. Wij bieden hoge kwaliteit van zorg – die een combinatie is van herstelondersteunende zorg en andere bewezen effectieve behandelinterventies- door kwaliteit te koppelen aan zelforganisatie met goede professionals.
De eenheid Ziekenhuispsychiatrie, Ouderenpsychiatrie en cognitie bevindt zich in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in ’s-Hertogenbosch. De focus ligt op de integratie van psychiatrische en somatische behandeling zowel bij volwassenen als ouderen. De eenheid biedt ambulante, dagklinische en klinische zorg, multidisciplinair, onder verantwoordelijkheid van een psychiater of klinisch psycholoog in een ziekenhuissetting. Tevens wordt de psychiatrische consultatie voor het JBZ vanuit deze eenheid verzorgd. 

Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

 

Meer weten en solliciteren
Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor contact op met Miranda de Weijer, teammanager, via 06-12200578. Reageren kan via de button. De sollicitatiegesprekken zijn woensdag 24 juli.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Teamcoach ouderenzorg de Taling (28 – 36 uur)

 Bij Van Neynsel De Taling werken vakmensen. Zij zetten zich de hele dag in om onze bewoners de best mogelijke zorg en aandacht te geven. Als teamcoach maak jij van onze groep professionals echte teams.

 

Dit ga je doen

Zin om mee op expeditie te gaan? Mooi, want bij Van Neynsel zijn we volop in ontwikkeling. We transformeren naar een organisatie waarin het welbevinden van onze bewoners centraal staat. Naast de goede zorg die we leveren, natuurlijk. Ook jouw rol groeit en bloeit de komende tijd nog volop. Wat vaststaat, is dat je als teamcoach je teams én de individuele werknemers het beste uit zichzelf laat halen. Dat doe je door de sfeer te bewaken, voor goede coaching te zorgen en – want dat komt in de beste families voor – bij eventuele conflicten of tegenstrijdige belangen je collega’s bij elkaar te houden.

Daarnaast coach en faciliteer je de teams in hun ontwikkeling naar meer zelfsturing. Zo krijgen teams meer regelruimte om in te kunnen spelen op de wensen en behoeften van de cliënt, en kunnen ze zelf de roosters samenstellen. Participerend roosteren, noemen we dat.

Je wordt teamcoach van 4 teams, waaronder een nachtdienstteam, die bewoners begeleiden die in kleine woongroepen wonen. Bij je werk hoort vanzelfsprekend een goede communicatie, heldere taakverdeling en het managen van verwachtingen. Ook houd je zogenoemde sterk-in-je-werk gesprekken, waarbij het persoonlijk ontwikkelingsplan van de medewerker centraal staat.

 

Dit ben jij

Als geen ander weet jij teamprocessen te doorgronden en nooit de individuele medewerker uit het oog te verliezen. Je schetst kaders en doelstellingen, en weet medewerkers hieraan te verbinden. Daarbij verlies je de kwaliteit van de zorg en het welbevinden van onze bewoners nooit uit het oog. Je zegt waar het op staat, maar altijd op een constructieve manier. Je collega’s kunnen op je bouwen, en jij op hen.

Verder heb je:

  • ervaring met zorg- en/of dienstverleningsprocessen en bij voorkeur ook met veranderingsprocessen.  
  • bij voorkeur diploma’s en ervaring in coaching/(op)leiden of bereidheid deze te volgen.

 

Dit bieden wij

  • Een goed salaris in functieschaal 50: maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
  • Een aanstelling voor bepaalde tijd met de intentie om dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. 
  • Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
  • Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel.
  • Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
  • Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

 

Dit is Van Neynsel

Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

 

Dit is De Taling 

Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage. Deze moderne locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes. In het prachtige atrium is altijd iets te doen. Winkels en sociaal-culturele voorzieningen zijn dichtbij. Ook heel handig: de bus naar het bruisende stadscentrum stopt voor de deur.

 

Reageren

Ben jij onze nieuwe teamcoach? Reageer dan vóór 30 juli 2019 via de button en stuur ons je motivatie en cv. Voor een indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

 

Wil je nog meer weten over de vacature of heb je andere vragen? Bel of app Dave Holtman, wijkmanager van Van Neynsel De Taling, via 06 – 53 78 5466.

 

 De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Woon-/zorgbegeleider in ouderenzorg (24 – 28 uur)

Woon-/zorgbegeleider in ouderenzorg
(24 – 28 uur)

Ben jij een social worker in hart en nieren en wil je je inzetten voor ouderen? Dan is het tijd voor een job bij Van Neynsel. Als woon-/zorgbegeleider werk je binnen een zorgteam en focus je je op het sociale aspect van de zorg: sociale contacten en zinvolle activiteiten bijvoorbeeld. Jij zorgt dat onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn.

Dit ga je doen
Je begeleidt en ondersteunt onze bewoners bij hun dagelijkse bezigheden, maar ook door te luisteren naar wat ze willen, hoe ze hun dagen willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel. Dankzij jou lopen zorg en welbevinden voortaan naadloos in elkaar over.

In jouw rol ben je het eerste aanspreekpunt voor de realisatie van de individuele zorgverlening van onze bewoners. Dat betekent dat je ook betrokken bent bij het individueel zorgplan, en medeverantwoordelijk voor het doorvertalen van afspraken naar dagelijkse zorg en begeleiding.

Als woon-/zorgbegeleider onderhoud je de contacten met familie en naasten van onze bewoners, en de betrokken (zorg)collega’s. Logisch dus dat je ook veel contact hebt met het eerstelijnsnetwerk, zoals de huisarts en behandelaren. Je bent een echte aanvulling voor het zorgteam met jouw achtergrond in welzijn. Tevens behoort ADL-zorg tot de werkzaamheden. Ben je daar nog niet vaardig in? Geen probleem, we leren je alles wat nodig is on the job.

Dit ben jij
Je snapt hoe je mensen bij elkaar brengt en blij maakt, en hebt kennis van groepsprocessen. Groepsprocessen begeleiden – zowel bij teams als bewoners – gaat jou makkelijk af. Je bent open en eerlijk, stressbestendig en besluitvaardig. Duidelijk communiceren is jouw tweede natuur, net als doortastend, gedreven en zelf-reflecterend werken.
Verder heb je:
• Een afgeronde opleiding SPW/MMZ of SPH op minimaal mbo-niveau.

Twijfel je of jouw opleiding aansluit bij deze functie?  neem dan gerust contact met ons op.

 

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35 bij niveau 3: maximaal € 2668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, en functieschaal 40 bij niveau 4: maximaal € 2870,58 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Ben jij onze nieuwe woon-/zorgbegeleider? Reageer dan via de button en stuur ons je motivatie en cv. De sollicitatiegesprekken voor deze functie staan gepland na 12 augustus.

Voor een indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Wil je nog meer weten over de vacature of heb je andere vragen? Bel of app Nancy Boere, medewerker Werving & Selectie van Van Neynsel via 06 – 21190562De meest recente updates en vacatures in je mailbox?