Zorgprofessional flexpool

Voor onze zorglocaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught zijn wij op zoek naar deskundige en zelfstandige zorgmedewerkers op verschillende niveaus

Je taken

Als medewerker van de flexpool word je ingezet op die plekken waar jouw expertise, ervaring en betrokkenheid nodig is om het persoonlijk welbevinden van onze bewoners te optimaliseren.
Jij en je collega’s zorgen voor de juiste mix van aandacht, begeleiding en medische zorg die onze bewoners in staat stellen zo goed mogelijk te leven, ook als dat leven (ingrijpend) verandert.
De locatie en het aantal uren dat je werkt worden in overleg met jou bepaald. Het werk is dus goed te combineren met andere werkzaamheden, privé activiteiten of studie.

Je profiel

Je bent een warm, nieuwsgierig persoon met een sterk inlevingsvermogen. Als zelfstandige medewerker weet je dat goede zorg bieden maar een deel van je werk is.
Je wilt mensen leren kennen: hun verhaal, wensen en behoeftes. Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding MBO helpende niveau 2, MBO verzorgende niveau 3/IG of je bent student MBO Verpleegkunde of HBO-V en je hebt het tweede jaar afgerond. Je werkt graag op wisselende tijden en durft initiatief te nemen.

Van Neynsel

Van Neynsel is een professionele ouderenzorgorganisatie met vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught.  
We geloven dat ieder mens uniek is en zoeken daarom altijd naar een persoonlijke oplossing voor onze cliënten en bewoners. Of het nu gaat over de best mogelijke medische zorg, prettig wonen, zorg bij dementie of deelname aan activiteiten.

Wij bieden

Als medewerker van de flexpool heb je de mogelijkheid om jouw eigen rooster in te plannen op basis van de vraag vanuit de zorgteams.  

Wij werken met een systeem van shiftpicking dit wil zeggen dat via een app op je telefoon kunt zien welke diensten er  op welke afdelingen open staan. Hierbij kun je direct de dienst van je voorkeur aanklikken Zo maak je zelf je rooster.

Van Neynsel volgt de CAO VVT. Je salaris is afhankelijk van je werkzaamheden, opleiding, eventueel contracturen en werkervaring. 

Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden omvatten ook een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Daarnaast krijg je fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekend weg, cadeaubonnen Bol.com en Coolblue. En we hebben een ruim aanbod aan gratis opleidingen.

Informatie

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Nancy Boere, afdeling Flex en planning, telefoonnummer: 06-21190562. 

Enthousiast?

Klik op “reageer op de vacature” stuur jouw motivatie en C.V. naar ons!!

Binnen 2 werkdagen nemen we dan contact met je op.

Bij Van Neynsel dient men vóór indiensttreding een VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen.

 

Reaguur op de vacature

Helpende plus 12 tot 24 uur (in overleg) locatie de Grevelingen

Je taken

Je verricht ondersteunende werkzaamheden bij het verzorgen van onze bewoners en verricht mede huishoudelijke werkzaamheden. Je wilt mensen leren kennen: hun verhaal, wensen en behoeftes.
Ze kunnen rekenen op jouw professionele zorg. De helpende plus levert een toegevoegde waarde door zijn/haar expertise en ervaring.

 

Je profiel

Beschik jij over een diploma Helpende Zorg & Welzijn aangevuld met een certificaat medicatie of bereid deze op korte termijn te behalen ? Ben je flexibel, communicatief vaardig en kan je goed zelfstandig werken? 
Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Van Neynsel de Grevelingen

De Grevelingen is van oorsprong een huis voor mensen uit het voormalig Nederlands-Indië. Inmiddels is het een multicultureel Park met een grote diversiteit in vormen van zorg:
• Meerdere zelfstandige woningen waar bewoners extramuraal in hun eigen appartement wonen, maar waar wel gebruik wordt gemaakt van enige vorm van zorg.
• Naast extramurale zorg wordt er ook verzorgingshuis zorg aan bewoners met een somatische achtergrond of bewoners met enige vorm van dementie geboden.
• Tevens wordt er verpleeghuiszorg geboden aan een kleine groep somatische bewoners en zijn er vier woningen waar het kleinschalig woonconcept voor dementie wordt geboden.
• Er zijn twee huiskamers voor dag activiteiten vanuit de WMO en mensen met een VV indicatie. Hiervan is er één huiskamer voor dementerende bewoners en één huiskamer voor somatische bewoners.
• Ook is er ‘het Wijkpunt waar activiteiten worden georganiseerd voor bewoners en senioren uit de wijk.

De Grevelingen ligt aan de rand van het centrum, dichtbij de stad en het winkelcentrum Rivierenplein.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom de locatie.

 

Van Neynsel

Van Neynsel is een professionele ouderenzorgorganisatie met vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught.
We geloven dat ieder mens uniek is en zoeken daarom altijd naar een persoonlijke oplossing voor onze cliënten en bewoners. Of het nu gaat over de best mogelijke medische zorg, prettig wonen, zorg bij dementie of deelname aan activiteiten.

 

Wij bieden

Salarisschaal Helpende niveau 2, FWG 25 € 2.397,39 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. In eerste instantie een arbeidsovereenkomst  voor de duur van  een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.  De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO-VVT.

Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden omvatten ook een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Daarnaast krijg je fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekend weg, de contributie van een fitness abonnement, cadeaubonnen Bol.com en Coolblue. En we hebben een ruim aanbod aan gratis opleidingen.

 

Informatie

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met  Angelien van der Heijden, wijkmanager, telefoonnummer 06-22663129

 

Enthousiast?

Je kunt tot en met 22 maart 2019 reageren door op “reageer op de vacature” te klikken en jouw motivatie en C.V. naar ons te sturen.

Bij Van Neynsel dient men vóór indiensttreding een VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen.

 

Reaguur op de vacature