Nieuwe bestuurder

Marcel van Woensel treedt 1 juni toe tot de Raad van Bestuur van Van Neynsel in ‘s-Hertogenbosch. Hij volgt Thea Bongers op die sinds 1 februari actief is als interimbestuurder bij de ouderenorganisatie. Thea blijft werkzaam voor Van Neynsel tot begin juni van dit jaar.

Marcel van Woensel heeft ruim 30 jaar ervaring in de zorgsector. Samen met het management gaat hij zich inzetten voor zorg en welbevinden van de cliënt. Hij kijkt ernaar uit om samen met de medewerkers, vrijwilligers en cliënten van Van Neynsel te mogen werken aan de toekomstbestendigheid van de organisatie. Ben van Dijk, voorzitter van de Raad van Toezicht van Van Neynsel: “We zijn erg verheugd dat zo’n ervaren bestuurder bij Van Neynsel komt om de organisatie naar de volgende fase te brengen.”

Over Marcel van Woensel

Marcel van Woensel is sinds 2011 lid Raad van Bestuur van Proteion, een zorgorganisatie in Noorden Midden-Limburg. In de periode van 2008 tot 2011 was hij lid Raad van Bestuur bij Laurens, eveneens een zorgorganisatie. Van Woensel heeft een opleidingsachtergrond in de bedrijfskunde en
geneeskunde. Naast zijn functie is Marcel van Woensel lid van de Bestuurs-kerngroep Wonen en Zorg van Actiz.

Nieuwe bestuurder Van Neynsel