• Iedere dag
    een fijne dag

    met zorg en hulp
    die bij u past

    Verzorgen bij Van Neynsel

Wonen en locaties

Verzorging en verpleging, thuiszorg en wijkverpleging , zorg voor mensen met dementie en dagopvang. Van Neynsel helpt wanneer u zorg nodig heeft en niet meer thuis kunt blijven wonen. Bij ons vindt u uw nieuwe thuis, met alle aandacht voor zorg én welbevinden.

Klantenservice

Weten welke zorg het beste bij uw situatie past? Of wilt u de mogelijkheden bespreken? Bel of stuur een e-mail; wij helpen u graag.

 073 – 82 28 000

klantenservice@vanneynsel.nl

Wonen bij Van Neynsel

Bij Van Neynsel woont u op de manier die het beste past bij uw persoonlijke situatie en zorgvraag. Wij streven er naar een zo optimaal mogelijke situatie voor u te creëren. Om dat mogelijk te maken, biedt Van Neynsel u verschillende vormen van zorg, ondersteuning en wonen aan. Bent u op zoek naar een geschikte woon(zorg)vorm voor uzelf, uw partner, ouder of ander familielid? Wij geven u graag een rondleiding in onze woon-/zorglocaties. Deze geeft u een goede indruk van het wonen en leven bij Van Neynsel. Voor een rondleiding kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Woonlocaties

Uw huis en haard verlaten is spannend en vaak ook emotioneel. Niet zo gek dus dat u wilt weten waar u terecht komt, als u kiest voor wonen bij Van Neynsel. We leiden u graag rond bij een of meerdere locaties zodat u een goede indruk krijgt van het wonen en leven bij Van Neynsel.

Zorg en welbevinden

Elke woonlocatie van Van Neynsel heeft zo haar eigen kenmerken. Wat overal hetzelfde is, is de kwaliteit van zorg en de combinatie van zorg en welbevinden. Komt u vooral langs om sfeer te proeven, iets te eten en drinken in onze restaurants of Grand Cafés, en om de omgeving te bekijken. Neem voor een rondleiding contact op met onze klantenservice.

Zorg bij dementie

Zorg voor mensen met dementie is één van de kernactiviteiten van Van Neynsel. Daarbij zetten we niet alleen in op fysieke zorg, maar ook nadrukkelijk op het persoonlijke welzijn van de bewoner en zijn of haar familieleden en naasten. Niet meer alleen de zorg, maar juist het welbevinden van de bewoner staat centraal.

Hoog niveau

Onze dementiezorg hebben en houden we op een hoog niveau. Dat doen we onder meer door te werken met kwaliteitsverpleegkundigen binnen kleinschalige woonvormen. Zo is onze locatie Boswijk volledig gericht op ouderen met dementie. Ook de locaties De Grevelingen en Eemwijk hebben kleinschalige woonvoorzieningen en veel expertise in huis voor deze doelgroep.

Werken bij Van Neynsel

Alles wat wij voor ouderen doen, is gericht op een fijne dag. Dat doen we met medewerkers die zelf ook lekker in hun vel zitten. Iets voor jou? Bij Van Neynsel zijn er volop mogelijkheden voor een baan die bij jou past!