Student zorgopleiding – vakantiewerk

 

Wil jij je vakantie nuttig besteden, geld verdienen en toch nog voldoende tijd hebben om naar het terras te gaan, een festival te bezoeken of lekker in de zon te liggen? Kom dan als vakantiekracht werken in de ouderenzorg bij Van Neynsel. Een bonus van 100 euro ligt al op je te wachten!

 

Je gaat aan de slag als zorgmedewerker: dat betekent dat je helpt bij verzorgende taken zoals het opstaan, aan- en uitkleden, persoonlijke verzorging en het rondbrengen van de maaltijden van onze bewoners. Maar ook sociale zorg hoort daarbij: een gesprek voeren of een wandeling maken in de tuin, bijvoorbeeld.

 

In onze vijf locaties wonen ouderen met somatische klachten, maar ook mensen met dementie. Waar je gaat werken, overleggen we. Misschien woon je vlak bij een van onze locaties zodat je lekker elke ochtend of middag lopend naar je werk kunt. En ben je een echte nachtbraker die graag uitslaapt? Dan kijken we of we je vooral in de middag- en avonddiensten kunnen inplannen.

 

Dit ben jij

Je hebt geen vakantieplannen tijdens de bouwvak en wilt lekker geld verdienen en ervaring opdoen. En dat doe je graag op verschillende locaties in afwisselende diensten.

Verder

  •          Studeer je aan een zorgopleiding.
  •          Ben je in ieder geval tijdens de bouwvak beschikbaar.

 

Dit krijg jij

  •          Je verdient minimaal 11,17 bruto per uur. Dit is loon volgens de CAO-VVT, afhankelijk van het niveau waarop je wordt ingezet.
  •          Vakantie-uren en eindejaarsuitkering.
  •          Onregelmatigheidstoeslag bovenop je loon.
  •          Een oproepovereenkomst met de mogelijkheid ook na je vakantie bij ons te blijven werken.

Heb je je eerste 100 uur erop zitten? Dan krijg je van ons € 100,-. Een mooie bonus voor je vakantie, voor dat ene festival waar je naartoe gaat of om te sparen voor een nieuwe tablet of laptop.

 

Dit is Van Neynsel

Van Neynsel combineert wonen, zorg en welbevinden voor ouderen in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Altijd met aandacht voor individuele behoeften. Wij doen dat niet alleen voor de cliënt, maar ook voor wijkbewoners. Zij zijn bijvoorbeeld van harte welkom bij activiteiten, in de restaurants, brasserieën, Grand Cafés en sociëteiten en bij de wellnessvoorzieningen. Zo is Van Neynsel het bruisende ontmoetingspunt in de wijk.

 

Zin in deze vakantiejob?

Bel, app of mail naar Nancy Boere: 06 – 21 19 05 62 of n.boere@vanneynsel.nl.

Reageer op de vacature