Van Neynsel Servicepas

Handig én veilig!

Bewoners van onze woonzorglocaties kunnen hun aankopen in onze restaurants en Grand cafés, het winkeltje, de kapper, deelname aan activiteiten, etc. betalen met één handige servicepas. Door het gebruik van deze pas hoeven bewoners geen of weinig contant geld in huis te hebben. 

Van Neynsel kiest voor deze manier van betalen vanwege veiligheid en gemak. Als er minder contant geld in onze woonzorglocaties aanwezig is, betekent dat ook dat er een kleinere kans is op verlies, diefstal en beroving. 

Alle gasten en bewoners van onze woonzorglocaties kunnen ook met hun eigen pinpas betalen.

Eenvoudig in gebruik

De servicepas hoeft niet te worden opgeladen. De pas heeft geen pincode en er staat geen geld of tegoed op. Als u met de pas betaalt, krijgt u elke maand een factuur waarop al uw kosten overzichtelijk bij elkaar staan. Eigenlijk betaalt u dus achteraf. 

Inzage in bestedingen

Naast het ontvangen van de maandelijkse factuur is er ook de mogelijkheid om inzage te krijgen in de bestedingen tot en met de voorafgaande dag. Hiervoor biedt Van Neynsel De Bestedingenapplicatie, een applicatie die u kunt gebruiken door hier te klikken. De applicatie is persoons/cliëntgebonden en voor inzage van de gegevens moet ingelogd worden.

Aanvragen

Als bewoner ontvangt u een servicepas die gekoppeld is aan uw naam en cliëntnummer. U krijgt uitleg over de servicepas als u bij ons komt wonen. Als u gebruik wilt maken van De Bestedingenapplicatie, stuur dan een mail naar: bestedingen@vanneynsel.nl en vermeldt de naam bewoner en adres/ locatie/ appartementnummer. U ontvangt dan de inloggegevens en een handleiding.