Jubileumconcert Talingkoor

Het Talingkoor viert komende zaterdag – 23 november – het vijfjarig bestaan met een jubileumconcert. Met diverse gastmuzikanten en solisten – onder wie onze collega Eveline Pas – verzorgt het koor onder leiding van dirigent Martin Rovers een middag vol afwisselende muziek, van klassiek tot modern.

Samen vieren en zingen. Dat is het motto van het jubileumconcert dat zaterdag van 14.00 tot 16.00 uur plaatsvindt in het Atrium van De Taling. Het feestvierende Talingkoor brengt een afwisselend programma, waarbij alles in het teken staat van vrede en liefde. Wat zoals voorbij komt: een Engels duet, een wiegenlied van Brahms, een chanson en een Engels/Iers zeemanslied. Kortom, voor ieder wat wils.

Gastmuzikanten

Voor de gelegenheid doen 7 gastmuzikanten en -solisten mee. Ad Hoos op trompet, Marijke Verhulsdonk op dwarsfluit, Ton van de Biezen op viool, Ton Wassenberg op klarinet en Gieneke Ruyters op piano. Sopraan Sjanneke van de Ven neemt enkele solo’s voor haar rekening, waaronder het lied ‘Stay with me till the morning’ van Vicky Brown. Eveliene Pas, onze collega van de klantenservice, doet ook mee. Zij zingt enkele nummers en begeleidt zichzelf op gitaar.

Het koor heeft een half jaar voor het concert gerepeteerd. Na het concert gaan de 16 koorleden gezamenlijk uit eten om hun jubileum te vieren. De toegang van het concert is gratis, kom gezellig langs!