Boostervaccinatie bewoners gestart

De eerste bewoners van Van Neynsel hebben vandaag hun boostervaccinatie gekregen. Het gaat om bewoners van de locaties Eemwijk en De Grevelingen die onder behandeling staan van een specialist ouderengeneeskunde van Van Neynsel.

Donderdag zijn de bewoners van locatie Boswijk en de bewoners met een specialist ouderengeneeskunde van De Taling aan de beurt voor hun boostervaccin, dat weer extra bescherming biedt tegen het coronavirus.

Bewoners met een huisarts en huurders van de aanleunwoningen van alle locaties kunnen volgende week hun vaccinatie halen via Van Neynsel. Van Neynsel fungeert in dit geval als soort GGD-locatie, waarbij bewoners met hun uitnodiging en ingevulde gezondheidschecklist naar de prikpost kunnen komen. Dat kan alleen als ze zich hiervoor hebben aangemeld en de vragenlijst vooraf hebben doorgenomen en ingevuld. Details over tijden waarop volgende week geprikt wordt, worden met de betreffende bewoners gecommuniceerd.

Medewerkers en vrijwilligers van Van Neynsel met direct cliëntcontact laten zich sinds deze week vaccineren bij de GGD-locaties in Uden of Veghel, waar tijd en ruimte voor Van Neynsel is gereserveerd.