Bewoners en huurders bij Van Neynsel hebben booster ontvangen

Klaar! De afgelopen 2 weken hebben we keihard gewerkt om onze bewoners, aanleunbewoners en huurders die dat willen van een boosterprik te voorzien. Verspreid over 5 dagen hebben we bijna 550 vaccinaties gezet. Ontzettend blij zijn we hiermee, want het betekent dat het overgrote deel van onze bewoners weer extra beschermd is tegen het coronavirus.

Het was een hele klus om dit zelf te organiseren, maar dankzij de enorme inzet van ons eigen vaccinatieteam en heel veel andere collega’s en vrijwilligers, is de klus geklaard. De saamhorigheid was groot, de sfeer goed, de reacties positief. Erg fijn om van zoveel bewoners een woord van dank te mogen ontvangen voor de organisatie. We hebben het heel, héél graag gedaan!

“Dat we gewoon in eigen huis de booster kunnen halen is echt een cadeautje”, aldus een van de bewoners. “Dat scheelt veel geregel, en gedoe met vervoer. Mijn kinderen zijn er ook blij mee.”

Daarnaast konden de afgelopen 2 weken ook al onze medewerkers en vrijwilligers zich laten vaccineren bij de GGD. Hoewel die gegevens privacygevoelig en dus niet bekend zijn, laten velen weten dat ze hier dankbaar gebruik van hebben gemaakt.