Werken met plezier bij Van Neynsel

Overzicht van actuele vacatures>>

Goede medewerkers en vrijwilligers willen we zoveel mogelijk behouden. Daarom wil Van Neynsel een aantrekkelijke werkgever zijn én blijven. De grote verscheidenheid aan diensten, producten en locaties zorgt voor een gevarieerd aanbod van uitdagend werk dat zeer gewaardeerd wordt en voldoening geeft.

Spreekuur

Heb jij ervaring en affiniteit met de zorg en wil je meer weten over de mogelijkheden binnen Van Neynsel? Iedere vrijdagmiddag zit Nancy Boere (werving & selectie) vanaf 14.00 uur voor je klaar bij Van Neynsel Eemwijk (Eemweg 114, Den Bosch).
Heb je liever eerste telefonisch contact? Dat kan ook. Je kunt haar iedere dag, behalve woensdag, bereiken op 06 - 211 905 62.

Lerende organisatie

Professionaliteit staat voorop. Vanzelfsprekend als het gaat om de zorg voor cliënten, maar ook richting onze medewerkers en vrijwilligers hebben wij aandacht voor ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Van Neynsel is een maatschappelijke organisatie die zich voortdurend aanpast aan een veranderde omgeving. Dat vraagt ook inzet van onze medewerkers. Het Leerhuis Van Neynsel leert! biedt medewerkers en vrijwilligers de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen. Daarnaast heeft Van Neynsel een eigen mobiliteitscentrum.

Ondernemend en vitaal werken

Werken is uitdagend als je ruimte krijgt voor eigen ondernemerschap. Dat kan in een werkomgeving waarin professionaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid centraal staan. Van Neynsel biedt zelfstandige en afwisselende werkzaamheden waarbij medewerkers eigen initiatief nemen. Vitaal roosteren is daar een mooi voorbeeld van. Hierbij staat de eigen beschikbaarheid van te werken diensten centraal. 

Deel via:
Facebook Twitter LinkedIn Google Plus Mail
CheeseWorks-0002 CheeseWorks-00451 CheeseWorks-0063 CheeseWorks-0142 CheeseWorks-0219