Muziek

Muziek haalt mooie herinneringen op

Liedjes staan vaak voor herinneringen. Bijvoorbeeld de muziek van een huwelijk, een concert waar iemand is geweest of een slaapliedje voor de kinderen. Bij Van Neynsel vinden we muziek belangrijk. Zo kunt u bij ons genieten van klassieke concerten op een beeldscherm, maar ook van live muziek of gezellig samen zingen of muziek maken. De muziekstijlen zijn divers en daardoor is er altijd iets dat past bij uw smaak en uw herinneringen.

 • Open Carnavalsmiddag Wijkpunt 23-2-2019 Carnavalsmiddag Wijkpunt Carnavalsmiddag Wijkpunt De Grevelingen

  Zaterdag 23 februari

  De Grevelingen

  14.30

  Zin in de Carnaval? Kom gezellig meezingen, meehossen en meedeinen in het Wijkpunt. Er komen twee carnavals clubkes. De entree is gratis. Komt u ook?

   

   

 • Open Mag ik deze dans van u? 21-2-2019 Mag ik deze dans van u? Mag ik deze dans van u? Boswijk

  Donderdag 21 februari

  Boswijk

  14.30 uur

  Kom naar de altijd gezellige dansmiddag m.m.v. de nostalgische disco 'Zo was't vruuger'.

  Dit is een vermaak & smaakactiviteit en kost € 5,= p.p. (incl. hapje & drankje). U kunt bij binnenkomst per pin betalen in het Grand Café van Boswijk. Aanmelden is niet nodig.

  Graag tot 21 februari!

 • Open Optreden Trio John Desmares et ses amis 20-3-2019 Optreden Trio John Desmares et ses… Optreden Trio John Desmares et ses amis De Grevelingen

  Woensdag 20 maart

  De Grevelingen

  14.30 uur

  Dans-en luistermuziek door John, Rob & Ton. Deze rasmuziekanten hebben hun repertroire opgebouwd uit diverse geners met hits van de jaren 60-70-80 maar ook hedendaags.

  Kortom alle ingrediënten voor een gezellige dansmiddag waarbij u van harte welkom bent!

  Locatie: Restaurant

Terug naar Welzijn