• Iedere dag
  een fijne dag

  met zorg en hulp
  die bij u past

  Vrijwilliger

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Zij leveren samen met onze beroepskrachten een belangrijke bijdrage aan het welzijn van de cliënten. Bijvoorbeeld door mee te draaien in de Grand Cafés tijdens het eten, te helpen bij een creatieve activiteit, of door er gewoon te zijn voor de cliënten en een wandeling te maken of te kletsen onder het genot van een kopjee koffie.

Grenzeloos veel mogelijkheden
Heeft u veel tijd beschikbaar, of wilt u slechts één keer een helpende hand bieden? Alles kan! Nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom en we vinden in overleg een taak die bij u past en waarmee u een waardevolle bijdrage levert aan een goed leven voor de cliënten. En u doet het vrijwilligerswerk niet alleen voor een ander, maar ook voor uzelf. Zo heeft Van Neynsel veel aandacht voor scholing en persoonlijke ontwikkeling.

Geïnteresseerd of nieuwsgierig? Neem contact op met onze vrijwilligerscoördinatoren Jacqueline Cornelissen of Kitty de Groot.

Vrijwilligerswerk voor één dag

Wilt u liever eenmalig iets doen? Steeds vaker ontvangen we groepen (collega’s of vrienden) die iets willen bijdragen. Samen iets doen voor een ander is een waardevolle ervaring. Neem contact met ons op, wij zijn heel benieuwd naar uw ideeën.

Boswijk - Hond

Vrijwilligers zijn onbetaalbaar

Het hele jaar door zet u zich belangeloos in voor onze bewoners. Wellicht heel vanzelfsprekend voor u. Voor ons bent u onbetaalbaar! Een vast salaris kunnen wij u niet bieden, wel:

 • een goede introductie en begeleiding op maat,
 • aandacht voor persoonlijke scholing en ontwikkeling,
 • kosteloze deelname aan workshops van de VrijwilligersAcademie in ‘s-Hertogenbosch,
 • verzekering en reiskostenvergoeding, en
 • een jaarlijks feest om u te bedanken voor uw inzet.

Dank u wel, namens onze bewoners, familieleden en Van Neynsel!

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer