• Zorg - Van Neynsel

Vast of flexibel werken

Van Neynsel heeft altijd een baan die bij jou past:

  • Tijdelijk of vast
  • Werken op één of meerdere locaties
  • Veel of weinig uren
  • Als flexmedewerker aan de slag bij Flex & Planning

Check daarom regelmatig ons vacatureoverzicht.

Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel graag voor Van Neynsel werken? Of voldoe je niet aan de criteria van een bepaalde vacature, maar ben je er toch van overtuigd dat je dit weet te compenseren door bijvoorbeeld werkhouding of ambitie? Neem dan contact op met Nancy Boere (bel, app of mail) en dan bekijkt ze samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

‘Sinds ik als verzorgende werkzaam ben bij de Flexafdeling, werk ik op verschillende locaties. Waar ik terecht kom varieert enorm. Soms is het een verpleegafdeling, dan een revalidatieafdeling, en vervolgens bij de zorgappartementen of het verzorginghuis. Omdat je op verschillende locaties werkt, blijft het werk afwisselend en leer je veel collega’s kennen.

Door mijn eerdere werk in de wijk, heb ik veel behoefte aan vrijheid. Daarom bevalt deze vorm van werken mij goed. Ik voel me af en toe een scharrelkip, ik leer overal wel weer iets. Want iedereen werkt op zijn eigen manier. Ik probeer open te staan voor vernieuwingen. Want het werk vraagt van je dat je je aanpast.

Het aantal uren dat ik werk wordt in overleg afgesproken. Er zijn zowel korte als langere werktijdcontracten mogelijk. Ook voor scholing wordt gezorgd. Zo blijft je kennis up-to-date. Ik ben dan ook erg positief over werken bij de Flexafdeling van Van Neynsel!’

Hanneke

Werken bij Flex & Planning

Als medewerker van de afdeling Flex & Planning ben je een belangrijke spil in ons netwerk van verzorgdenden, helpenden, zorghulpen of servicemedewerkers. Je werkt op alle locaties van Van Neynsel. Zo is het werk afwisselend, heb je contact met veel collega’s en leer je de organisatie snel en goed kennen. Als flexmedewerker werk je op locaties waar de diensten niet volledig ingevuld zijn.

Flexibiliteit is nummer 1
Flexibiliteit is natuurlijk voorwaarde nummer 1 om als flexwerker aan de slag te gaan. Flexibiliteit is natuurlijk niet grenzeloos. Daarom sluiten we zoveel mogelijk aan bij jouw wensen. En omdat we een hoge mate van deskundigheid verwachten, vinden we bijscholing – op onze kosten – vanzelfsprekend.