Verpleegkundige Van Neynsel Thuis (24 tot 32 uur)

Verpleegkundige 
 
Wat ga je doen?
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de verpleegtechnische zorg van 7 tot 23 uur bij van Neynsel thuis breed en ben je betrokken bij het opstellen, coördineren en bijstellen van zorgleefplannen van cliënten in de wijk (binnen een straal van 2 kilometer van onze locaties).
In samenwerking met het team verleen je de (complexe) verpleegkundige en persoonlijke zorg en zie je toe op de kwaliteit van zorg, binnen de geldende wet- en regelgeving. Je  bevordert het zelfmanagement van de cliënt en betrekt hierbij zijn/haar netwerk.
Daarnaast pak jij je rol in het ontwikkelen van de functie van verpleegkundige binnen de wijkzorg.
 
Je profiel
Om de functie Verpleegkundige te kunnen vervullen beschik je over een diploma Verpleegkundige, kwalificatieniveau 4 aangevuld met ruime ervaring in de thuiszorg en bent BIG geregistreerd. Je bent een collegiale persoon die in staat is om zelfstandig te werken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied. Je hebt een proactieve houding en kunt verbindend werken.
 
Van Neynsel      
Van Neynsel is een professionele ouderenzorgorganisatie met vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. We geloven dat ieder mens uniek is en zoeken daarom altijd naar een persoonlijke oplossing voor onze cliënten en bewoners. Of het nu gaat over de best mogelijke medische zorg, prettig wonen, zorg bij dementie of deelname aan activiteiten.
Wij bieden
Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd na een succesvolle proeftijd van 2 maanden. De functie Verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45: maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden omvatten ook een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Daarnaast krijg je fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekend weg, de contributie van een fitness abonnement, cadeaubonnen Bol.com en Coolblue. En we hebben een ruim aanbod aan gratis opleidingen.

Informatie
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met de wijkverpleegkundige Corrie van der Hooft, tel: 06- 83695449.
Een dag meelopen om te voelen of deze functie bij je past, kan natuurlijk altijd.
Enthousiast?
Je kunt reageren door op “reageer op de vacature” te klikken en jouw motivatie en C.V. naar ons te sturen.
Bij Van Neynsel dient men vóór indiensttreding een VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?