Psycholoog (oproep, flexibel inzetbaar)

Dit ga je doen
Jij bent verantwoordelijk voor het psychologisch onderzoek, behandeling en begeleiding van cliënten.
Je stelt op basis van onderzoek een diagnose en stelt op grond hiervan een behandelplan op. In het multidisciplinaire zorgteam lever je een inhoudelijke bijdrage aan het zorgleefplan.

Dit ben jij
Jij beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie met een voor Van Neynsel relevante afstudeerrichting voor de ouderenzorg, aangevuld met een basisaantekening diagnostiek.
Je houdt ontwikkelingen in het vakgebied actief bij.
Je bent een collegiale, enthousiaste persoon met een flexibele inzet, die in staat is om zelfstandig te werken. Relevante werkervaring (psychogeriatrie, revalidatie, somatiek) is een pré.

Dit bieden wij
Wij bieden een prettige werksfeer waarin open communicatie en collegialiteit erg belangrijk zijn.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VVT.
Aanstelling in de eerste instantie voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.
De functie van Psycholoog is ingedeeld in functiegroep FWG 60 (maximaal € 4.707,64
bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Reageren
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marijke Thissen, 06-29007225, of met Đana Mešić, 06-25322166, psychologen.
Enthousiast?!
Je kunt tot en met 10 juli reageren door op “reageer op de vacature” te klikken en jouw motivatie en C.V. naar ons toe te sturen.
En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

 De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Ergotherapeut (16-24 uur)

Vanuit het Kennis- en Behandelcentrum zijn onze (para)medici persoonlijk begaan en betrokken bij de fysieke en geestelijke gezondheid van onze bewoners en cliënten.

Dit ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor de ergotherapeutische zorg, voor aanvragen van voorzieningen en hulpmiddelen en verdere trajectbegeleiding. Je stelt op basis van onderzoek een diagnose. Op grond hiervan stel je een behandelplan op. In het multidisciplinaire zorgteam lever je een inhoudelijke bijdrage aan het zorgleefplan. Je geeft advies aan verzorgenden omtrent begeleiding van de cliënten en/of hulpmiddelen. Je onderhoudt externe contacten met o.a. huisartsen, andere (para)medische disciplines.

Dit ben jij

Jij beschikt over een afgeronde HBO-opleiding ergotherapie. Je houdt ontwikkelingen in het vakgebied actief bij. Kennis over financieringsmogelijkheden, wetgeving met betrekking tot voorzieningen/ hulpmiddelen en (bouwkundige) aanpassingen is vereist. Je bent sociaal vaardig ten behoeve van de contacten met de bewoners en cliënten.
Je beschikt over inlevings- en organisatievermogen en je bent in staat om invulling te geven aan klantgericht en vraaggericht werken. Daarnaast ben je een enthousiaste persoon met een flexibele inzet, die in staat is om zelfstandig te werken en de beschikking heeft over een auto.

Dit bieden wij

Een prettige werksfeer waarin open communicatie en collegialiteit erg belangrijk zijn.
De functie van Ergotherapeut is ingedeeld in salarisschaal FWG 50, maximaal € 3.707,64 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO-VVT. Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.

Daarnaast bieden wij

– Een Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
– De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
– Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
– Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Ben jij onze nieuwe ergotherepeut? Reageer dan vóór 10 juli via de button en stuur ons je motivatie en cv. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Maaike Muskens, Ergotherapeut, telefoonnummer 06-29737178. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

 De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Senior communicatieadviseur in de ouderenzorg (32 uur)

Onze internal branding optimaliseren. Persberichten schrijven. De bestuurder en managers pro-actief adviseren. Budgetten bewaken en de grote communicatielijnen uitzetten. En tussendoor ook nog berichten voor social media en ons intranet schrijven. Als senior communicatieadviseur bouw jij samen met je directe collega – en alle andere bijna 1.500 medewerkers en vrijwilligers – aan Van Neynsel als sterk merk.

Dit ga je doen
Van Neynsel is volop in ontwikkeling en daar lever je met jouw expertise je bijdrage aan. Ons merk optimaliseren en verder professionaliseren is jouw kerntaak. Daarbij verlies je uiteraard nooit uit het oog waar we het allemaal voor doen: ouderen een zo fijn mogelijke oude dag bezorgen.

Als senior communicatieadviseur ben je een soort regisseur. Je verzorgt samen met je directe collega de online en offline communicatie, bewaakt de huisstijl als een pitbull en blijft continu nieuwe communicatie-uitingen ontwikkelen die Van Neynsel zowel intern als extern sterker in de markt zetten.

Resources, budgetten, accountability, stakeholders en aanpak: natuurlijk hoort de vormgeving en uitrol van de communicatiestrategie tot jouw portefeuille. Maar jij weet als geen ander dat een strategie extern pas succesvol wordt, als deze intern wordt beleefd en uitgedragen. Oftewel: het DNA van Van Neynsel staat centraal bij al je werk en inzet, en dat versterk je door interne middelen in te zetten, zoals intranet, storytelling, workshops en bijeenkomsten. Daarnaast houd je onze websites bij vanuit CMS WordPress.

Je staat je mannetje binnen en buiten de organisatie en zorgt dat communicatie bij alle collega’s op het netvlies staat of komt te staan. Daarnaast doorlopen we een intern verandertraject waarbij medewerkers en vrijwilligers getraind worden in een andere mindset als het gaat om de combinatie zorg en welbevinden. Niet alleen de zorg, maar ook het welbevinden van onze mensen staat centraal. Wat heeft de bewoner nodig om een fijne dag te hebben? Wat vergroot het werkgeluk van onze collega’s? Communicatie is cruciaal bij dit veranderproces en is een bindmiddel en aanjager. Een prachtig traject dus, waar je bij aanhaakt en dat je verder uitrolt.

Dit ben jij
Online en sociale media zijn gesneden koek voor je en jij weet als geen ander hoe je onderwerpen onder de aandacht brengt. Complexe materie begrijpelijk maken voor uiteenlopende doelgroepen? Makkie! Teksten schrijven in foutloos Nederlands? Uiteraard!
Daarnaast leg je de juiste verbindingen tussen personen en afdelingen en ben je proactief en voortvarend.

Een beetje een lefgozer op communicatiegebied ben jij ook, want je durft heilige huisjes in te trappen en vindt graag het wiel uit. Je voelt je thuis bij de tone of voice en huisstijl van Van Neynsel en neemt die moeiteloos over. Je bent niet iemand die dagenlang op een plannetje broedt, maar je bent een doener en houdt van aanpakken.

Crisiscommunicatie heeft sinds de coronacrisis een heel andere dimensie gekregen. We verwachten niet dat je daar ervaring mee hebt, maar het is wel fijn als je weet dat je snel kunt schakelen, niet in paniek raakt, meerdere ballen tegelijkertijd de lucht in kunt houden en altijd het overzicht houdt. Oh ja: en digitaal ben je natuurlijk zeer vaardig. Geen CMS of Office-programma dat je niet (snel) onder de knie hebt.
Verder heb je:
• Een opleiding op hbo-/wo-niveau en ten minste 5 jaar ervaring als communicatieadviseur.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 60: maximaal € 4.744,40 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Ben jij onze nieuwe senior communicatieadviseur? Reageer dan vóór 20 juli via de button en stuur ons je motivatie en cv. Meer weten over de functie? Bel of mail dan naar Fieke Ammeraal, secretaris raad van bestuur via 06 – 46 58 7298 of f.ammeraal@vanneynsel.nl.
En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.
De eerste ronde sollicitatiegesprekken staan gepland voor 30 juli in de middag.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?