Verzorgende IG ouderenzorg, met direct een vast contract (24 – 28 uur)

Bij Van Neynsel Eemwijk ben je multi-inzetbaar in onze verschillende woningen en teams. Op die manier leer je veel collega’s en bewoners kennen, en werk je ook nog eens met zowel bewoners met dementie als bewoners met somatische klachten. Een super afwisselende werkplek dus!

Dit ga je doen
Je helpt bij het opstaan, aan- en uitkleden, bij bewegen en lopen en bij het innemen van medicijnen. Oftewel, bij alle ADL-verrichtingen sta jij voor onze bewoners klaar. Maar ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert ook naar wat de cliënten willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.

Het leuke van deze functie is dat je de flexibiliteit hebt van het werken in verschillende teams, maar wel de zekerheid van een vast aantal uren op contractbasis. Bij je werk komen ook veel praktische zaken kijken, zoals regelen dat de taxi op tijd komt als een bewoner naar het ziekenhuis moet. Als verzorgende IG bouw je banden op met bewoners en hun families. Je hebt een verantwoordelijke taak, en bent vaak een eerste aanspreekpunt voor de bewoner.

Dit ben jij
Je draait in alle teams mee, dus ben een zelfstandig type. En geen nood: we werken je natuurlijk goed in. Zijn onze bewoners blij, dan ben jij dat ook. Je bent een verzorgende in hart en nieren die altijd klaarstaat voor iedereen.
Verder heb je:
• Minimaal niveau 3 Individuele Gezondheidszorg (IG) / Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ)

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.668.93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Van Neynsel Eemwijk
Van Neynsel Eemwijk ligt in een parkachtige omgeving aan de Oosterplas, in de rustige buitenwijk Aawijk. De faciliteiten bij Van Neynsel Eemwijk zijn zeer divers en worden zowel door cliënten als door wijkbewoners optimaal gebruikt. Een levendige omgeving dus, waar zorg en welzijn gecombineerd worden en waar bewoners hun leven, gewoontes en bezigheden van thuis zoveel mogelijk kunnen voortzetten.

Reageren
Ben jij onze nieuwe verzorgende IG? Reageer via de button of bel/app Nancy Boere via 06 – 21 19 0562. En we weten heus wel dat je te vertrouwen bent, maar zijn toch verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te vragen bij indiensttreding. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Wil je eerst meer weten over de vacature? Neem dan contact op met wijkmanager Monique van Gerwen via telefoonnummer 06 – 57 29 5671.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Helpende bij ouderen (28 – 32 uur)

Een fijne dag voor onze bewoners. Daar zet jij je voor in. Jouw aanwezigheid maakt het verschil en onze bewoners voelen zich bij jou veilig en comfortabel. Wat een waardevol werk doe je!
 
 
Dit ga je doen:
Als helpende niveau 2 ondersteun je onze bewoners – die met gemiddeld 11 tot 13 personen in één woning wonen – bij allerlei dagelijkse activiteiten.
Zo help je bij het wassen of douchen, bij het aankleden, bij het eten of bij het aantrekken van steunkousen.
Ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert naar wat ze willen, hoe ze hun dag willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’ noemen we dat bij Van Neynsel. Heb je al ervaring met het werken met ouderen? Dat vinden we fijn, maar is zeker geen must. We leren je namelijk graag alles wat je moet weten tijdens het werk.
 
Dit ben jij:
Je staat altijd klaar om je helpende handen uit de mouwen te steken. Op jou kunnen je collega’s en de bewoners rekenen. Je bent sociaal en praat makkelijk met collega’s, bewoners en met familieleden en vrijwilligers, en je bent niet bang om vragen te stellen.
 
Verder heb je:
• een afgeronde opleiding helpende niveau 2.

Dit bieden wij:
• Een goed salaris in functieschaal FWG 25: maximaal € 2.397,39 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
 
Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.
 
Dit is Eemwijk
Van Neynsel Eemwijk ligt in een parkachtige omgeving aan de Oosterplas, in de rustige buitenwijk Aawijk. Een levendige omgeving, waar zorg en welbevinden gecombineerd worden.
 
Reageren
Ben jij onze nieuwe helpende niveau 2? Reageer dan vóór 31 januari 2020 door te bellen, appen of mailen naar Monique van Gerwen, wijkmanager via m.van.gerwen@vanneynsel.nl of 06 – 57295671. Je kunt altijd een dagje meelopen om een goede indruk te krijgen van de locatie. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Roosteradviseur (24-36 uur)

Bij Van Neynsel werken we volgens het principe participerend roosteren. Dat betekent dat medewerkers in een team zelf verantwoordelijk zijn voor het roosterproces. Dat gaat meestal goed, maar vraagt ook om een roosteradviseur die paraat staat voor vragen en ingewikkelde casussen, en die altijd het overzicht houdt. En daar kom jij om de hoek kijken. Jij zorgt dat we de juiste mensen met de juiste kwalificaties inzetten op het juiste moment.

Dit ga je doen
Je begeleidt en coacht de teams en leidinggevenden en geeft inhoudelijke ondersteuning bij het maken van een optimaal rooster. Dat betekent dat je overstijgend denkt, en alvast voorsorteert op het capaciteitsmanagement van de toekomst. Daarnaast ondersteun je bij de techniek, geef je roostertrainingen en maak je analyses waarmee je het management op de hoogte houdt van bijvoorbeeld capaciteitsvraagstukken.

Als roosteradviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies bij alle planningsvraagstukken, zowel voor de korte als lange termijn. Je neemt deel aan team- en managementoverleggen zodat je verbindingen tussen de teams kunt leggen en een scherp beeld hebt van wat speelt. Je bent je bij alles wat je doet bewust van het belang van de cliënt, van onze bewoners dus. Teams moeten daarom gezond en efficiënt roosteren om het werkplezier te borgen. Want blije medewerkers stralen dat uit naar de bewoners.

Dit ben jij
Je hebt je sporen verdiend in de wereld van het roosteren en plannen en adviseert, inspireert en coacht collega’s op een positieve manier. Dat doe je in goed Nederlands (woord en geschrift) en met uitstekende sociale vaardigheden. Je bent een kritische, oplossingsgerichte, creatieve en deskundige sparringpartner voor zowel teams als management. Je weet te verbinden, maar ook standvastig te acteren. Verder heb je:
• Hbo-niveau en een groot analytisch vermogen.
• bij voorkeur ervaring met de Ortec-roostersoftware, of andere vergelijkbare pakketten.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 45: maximaal € 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod van gratis opleidingen, trainingen en workshops.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ‘s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we namelijk alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Reageren
Ben jij onze nieuwe roosteradviseur? Reageer dan door te bellen, appen of mailen naar Jan-Willem Engelen, teamleider Flex, Planning, Personeelsbeheer via 06 – 11 86 2894 of jan-willem.engelen@vanneynsel.nl. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Muziektherapeut in de ouderenzorg (16-18 uur)

Meneer Jacobs is onrustig. Hij begrijpt de wereld om hem heen steeds minder en vertoont zoekgedrag. Hij is moeilijk te bereiken als hij zoveel onrust ervaart. Als muziektherapeut behandel jij meneer Jacobs. Je zingt zijn favoriete liedje en ziet hem zichtbaar ontspannen. Hij maakt contact met jou en zingt soms zelfs delen van het liedje mee.
 
Dit ga je doen
Om het welbevinden van onze bewoners te vergroten zet jij muzikale werkvormen in en help je op het gebied van gedrag, stemming, cognitie, afasie en stervensbegeleiding. Je werkt vanuit muziek aan stemming en gedrag, het behouden van een eigen authenticiteit en zingeving. Als muziektherapeut bij onze organisatie behandel je voornamelijk mensen met probleemgedrag voortkomend uit dementie en/of psychiatrische aandoeningen. Afhankelijk van de hulpvraag en behoefte behandel je individueel of in groepsverband.
Na een observatieperiode zet je een muziektherapeutisch behandelplan op. Je schrijft evaluaties en werkt nauw samen met andere behandelaren zoals de specialist ouderengeneeskunde, psycholoog, logopedist en fysiotherapeut.
 
Dit ben jij:
De kracht van muziek is enorm, en dat weet jij als geen ander. Juist de kleine successen noem jij groots: iemand met afasie die na muziektherapie weer contact legt met een verzorgende bijvoorbeeld. Of iemand bij wie je aan het sterfbed nog wat rust kunt brengen. Je bent integer, rustig, empathisch en betrokken, en hebt hart voor ouderen met dementie en kennis van dit ziektebeeld.
Dit vragen we van je:
• Je hebt een hbo-diploma vaktherapie muziek.
• Je kunt goed communiceren en samenwerken met zorgmedewerkers en collega-behandelaren.
• Je kunt goed observeren.
• Je bent vaardig in het schrijven van rapportages, behandelplannen en evaluaties.
• Je kunt op duidelijke wijze advies uitbrengen.
• Je werkt zelfstandig en kunt goed overweg met de computer en smartphone.
• Je bent ondernemend, besluitvaardig en tactvol, en bovendien empathisch in de omgang met cliënten, familieleden en verzorgenden.
 
Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 55: maximaal € 4.021,18 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de cao-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• De mogelijkheid om gratis diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
 
Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.
 
Reageren
Ben jij onze nieuwe muziektherapeut? Reageer dan vóór 25 december via de link. Meer weten over de functie? Bel of mail dan naar Paula van Westerhoven, manager KBC/thuiszorg, via p.van.westerhoven@vanneynsel.nl of 06 – 15 48 98 72. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.


De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Verpleegkundige thuiszorg (24-32 uur)

Heerlijk, die eigen regie bij het ondersteunen van je cliënten, en het overdragen van jouw kennis en ervaring op collega’s. Als verpleegkundige bij de thuiszorgtak van ouderenorganisatie Van Neynsel heb je je vaste routes in de ochtend- en middagprogramma’s. Je springt ook bij als er bij een ander team (hulp bij) een verpleegkundige handeling nodig is. Een dynamische functie waarin je je horizon als verpleegkundige flink verbreedt.

Dit ga je doen
Je gaat de wijk in of werkt bij de extramurale bewoners van onze locaties. Een heel divers cliëntenbestand dus, bij wie jij uiteenlopende adl-zorg en verpleegtechnische handelingen verricht, zoals wondzorg, diabeteszorg en soms ook palliatieve, warme zorg.

We breiden onze thuiszorgteams uit met verpleegkundigen en doen dus graag een beroep op jouw kwaliteit en ervaring. Je houdt je eigen regie op vele fronten. Je komt bij mensen thuis, en handelt naar de zogenoemde waan van de dag. Dat betekent creatief zijn, veel schakelen en vooral voldoende tijd nemen voor de mensen die je ondersteunt.

De thuiszorg verandert. Denk aan e-health-ontwikkelingen zoals een medicatie-uitgifte-apparaat dat mensen helpt. Aan jou de taak om cliënten en hun mantelzorgers uitleg te geven over deze nieuwe hulpmiddelen. Zo blijven ze lang(er) zelfstandig en heb jij meer tijd om aan de mens achter de cliënt te besteden. Welbevinden, noemen we dat bij Van Neynsel. Daarnaast krijg je een mobiel met daarop bijvoorbeeld de thuiszorg- en monitoringsapp. Allemaal middelen die je werk nog makkelijker maken, en waardoor je meer tijd overhoudt voor de cliënt.

Dit ben jij
Natuurlijk heb je een warm hart voor onze doelgroep: ouderen. Met jouw tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht ben je een toegevoegde waarde voor ons thuiszorgteam.
Verder heb je:
• Een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 met BIG-registratie.
• Bij voorkeur eigen vervoer, maar we hebben ook speciale thuiszorg-fietsen die je kunt gebruiken.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 40 of 45 (afhankelijk van je opleiding): maximaal € 2.870,58 of 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Dit is Van Neynsel Thuis
Wanneer mensen door ouderdom of beperkingen hulp nodig hebben, kan thuiszorg de oplossing zijn. Dankzij het thuiszorgteam van Van Neynsel Thuis kunnen cliënten zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Onze thuiszorg is gesitueerd rondom onze locaties in ‘s-Hertogenbosch en is bedoeld voor wijkbewoners en bewoners van seniorenplusappartementen. Allemaal ‘dicht bij huis’, dus je hoeft niet de hele stad door. Met onze kennis en ervaring en korte lijntjes met de behandelaars zoals fysiotherapeuten, diëtisten en ergotherapeuten, bieden we professionele thuiszorg.

Reageren
Ben jij onze nieuwe verpleegkundige? Reageer dan door te appen, bellen of mailen naar Nancy Boere: 06 – 21 19 05 62 of n.boere@vanneynsel.nl. Meer weten over de functie? Bel of mail dan naar Paula van Westerhoven, manager Van Neynsel Thuis, via 06 – 15 48 9872 of p.van.westerhoven@vanneynsel.nl.
En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

BBL 4 – Verpleegkunde (doorstroom)

Ben jij verzorgende IG en toe aan een volgende stap? Wij bieden je de kans deze stap te maken. Begin 2020 start de verkorte opleiding.

Dit ga je doen
Werken en leren combineren via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Dit houdt in dat je werkt en leert in de praktijk; daarnaast ga je naar school. Je gaat direct aan de slag als verpleegkundige om kennis en ervaring op te doen en de theorie van school in de praktijk toe te passen. Tijdens je opleiding word je begeleid door de praktijkopleider en door een verpleegkundige. Met hun hulp ontwikkel je jezelf tot een competente medewerker.

Dit ben jij
Voor de opleiding verpleegkunde zijn wij op zoek naar kandidaten die deze verkorte opleiding willen volgen. De opleiding duurt 2 jaar en je stroomt in, in het 3e leerjaar. Tijdens de opleiding leer je onder andere hoe je zelfstandig verpleegkundige handelingen kunt uitvoeren in verschillende zorgsituaties. Ook leer je hoe je de zorgverlening kunt coördineren en organiseren en hoe je zorgvragers kunt begeleiden.
We vragen vooral veel enthousiasme en een sterke motivatie om aan de opleiding deel te nemen. Je wilt vooral kartrekker zijn in het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Voorwaarde voor deelname is dat je in het bezit bent van de juiste vooropleiding, minimaal op niveau 3 IG.

Dit bieden wij
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO-VVT.
Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden omvatten ook een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Daarnaast krijg je fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekend weg, de contributie van een fitness abonnement, cadeaubonnen Bol.com en Coolblue. En we hebben een ruim aanbod aan gratis opleidingen.

Dit zijn wij
Van Neynsel is een professionele ouderenzorgorganisatie met vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. We geloven dat ieder mens uniek is en zoeken daarom altijd naar een persoonlijke oplossing voor onze cliënten en bewoners. Of het nu gaat over de best mogelijke medische zorg, prettig wonen, zorg bij dementie of deelname aan activiteiten.

Reageren
Enthousiast?
Je kunt reageren door op “reageer op de vacature” te klikken en jouw motivatie en C.V. naar ons te sturen.
En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Lefgozers gezocht

Heb jij het lef een carrièrestap te maken naar de zorg?
“Jij zou in de zorg moeten gaan werken! Dat past echt bij jou!” Zeggen mensen dat vaak tegen jou? Of denk je er zelf al langer over om een overstap te maken, maar kwam het er niet van?
Dan is dit jouw kans! Juist omdat jij geen ervaring hebt in deze prachtige sector, geloven we in je. Je brengt ervaring en andere inzichten mee. Kijk verder op onze website en lees hoe wij je kunnen helpen jouw nieuwe toekomst vorm te geven. Als je de juiste motivatie hebt zoeken we jou!

Ben jij een Lefgozer?
Denk jij er weleens over na om in de zorg te gaan werken, maar weet je niet hoe je de volgende stap moet zetten? Dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zijn op zoek naar échte Lefgozers, mensen die al een baan hebben, maar over willen stappen naar de zorg en de capaciteiten en de motivatie hebben om de overstap te kunnen maken. Werkervaring in de zorg is geen vereiste. Je brengt andere werkervaring en een hoop andere talenten mee waar we ontzettend blij mee zijn. En met het zetten van de volgende stap helpen we je een handje. Het enige wat jij nog moet meebrengen is een beetje lef.

Wat is het Lefgozers traject?
Het Lefgozer (m/v) traject is een uniek werk- en leertraject dat ontwikkeld is om mensen zonder zorgdiploma of werkervaring in de zorg, de kans te bieden de overstap naar de zorg te maken. Dit alles veilig, zorgvuldig, realistisch, duidelijk en met helder perspectief. In 2019 hebben we op deze manier al 90 mensen een nieuwe toekomst gegeven. In het Lefgozer traject volg je een opleiding voor Maatschappelijke zorg én Verzorgende-IG waarin je werken en leren gaat combineren.

Ben je of ken je iemand die geknipt is voor het werken in de ouderenzorg en/of wil je meer informatie over dit unieke werk- & leertraject? Neem dan snel contact met ons op via info@lefgozer.nu of bel met Evert van Summeren: 06 365 600 18.  

 De meest recente updates en vacatures in je mailbox?