Verzorgende IG die door wil groeien tot gespecialiseerd verzorgende somatiek (24 – 36 uur)

Je bent een verzorgende IG en wilt je verder specialiseren. Bij Van Neynsel krijg je de opleiding tot gespecialiseerd verzorgende somatiek, en werk je in een leuk team, en bij een gezonde en familiaire organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook niet onbelangrijk: wij betalen je opleiding.

Dit ga je doen
De zorg verandert, en als verzorgende word je steeds meer uitgedaagd om met complexe situaties om te gaan en je daarbij professioneel en deskundig op te stellen. Bij deze unieke opleidingsplek word jij gespecialiseerd verzorgende somatiek en draag je bij aan verbetering van de zorg. Je hebt inhoudelijke kennis en adviseert als inhoudelijk deskundige naar collega’s, mantelzorgers een vrijwilligers.

Daarnaast sta je als verzorgende IG natuurlijk klaar voor onze bewoners. Zo help je bij het opstaan, aan- en uitkleden, bij bewegen en lopen en bij het innemen van medicijnen. Je houdt je bezig met dagelijkse taken, maar ook met praktische zaken, zoals regelen dat de taxi op tijd komt als een bewoner naar het ziekenhuis moet. Ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Kortom; jij zorgt dat onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Ook door te luisteren naar wat ze willen, hoe ze hun dagen willen invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.

Dit ben jij
Zijn onze bewoners blij, dan ben jij dat ook. Je bent een verzorgende in hart en nieren die altijd klaarstaat voor iedereen. En je wilt vooruit: meer kennis opdoen en je specialiseren. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Wil je bijdragen aan onze nieuwe manier van zorgen, denken en werken? Haak dan aan!
Verder heb je:
• Minimaal niveau 3 Individuele Gezondheidszorg (IG) / Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ).
• Minimaal 1 jaar werkervaring als verzorgende in de zorg voor somatische cliënten.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 35: maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Dit is De Taling
Van Neynsel De Taling ligt in het levendige ‘s-Hertogenbosch-West, tegenover winkelcentrum De Helftheuvelpassage. Deze moderne, bruisende locatie heeft een open, warme sfeer met volop lichtinval in de appartementen en algemene ruimtes. In het prachtige atrium is altijd iets te doen en komen bewoners en medewerkers graag samen voor een kop koffie, spelletje of praatje.

Reageren
Ben jij onze nieuwe verzorgende IG? Reageer dan vóór 31 mei via de button en stuur ons je motivatie en cv. Voor een indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

Wil je nog meer weten over de vacature of heb je andere vragen? Bel of app Dave Holtman, wijkmanager van Van Neynsel De Taling, via 06 – 53 78 5466.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Wijkmanager Boswijk (32-36 uur)

Van Neynsel zoekt een  :

 

Wijkmanager die kan verbinden en inspireren

 

Onze koers

Het welbevinden van de cliëntis voor ons het belangrijkste resultaat. Wij transformeren naar een organisatie waarin welbevinden ook echt centraal staat. Dat doen wij door onze cliënten een comfortabele woon- en leefomgeving te bieden. Investeren in onze medewerkers is hierbij een belangrijke voorwaarde. Daarnaast willen wij onze marktpositie versterken en een betaalbaar aanbod realiseren voor kwetsbare ouderen. Hoe? Door efficiënter te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg) partijen aan te gaan.

 

De uitdaging voor de wijkmanager

Je vertaalt onze koers (zoals verwoord in het meerjarenbeleidsplan) naar de locatie en de omgeving. Je bent integraal verantwoordelijk voor de zorg en zet het welbevinden van onze bewoners centraal. Je geeft leiding aan ca 100 fte. medewerkers. Daarin word je ondersteund door teamcoaches. Je weet onze omgeving en de gemeente Vught aan ons te binden en je benut kansen om nieuwe diensten te ontwikkelen en onze diensterverlening te verbeteren. De zorgteams met daarin onze (zorg) professionals richt je in op basis van samensturing met als doel de medewerkers die taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden te geven om hun werk met passie uit te kunnen voeren. Je bent budgetverantwoordelijk en rapporteert aan de directeur zorg.

 

Talent

Om deze functie succesvol uit te kunnen oefenen beschik je over het vermogen om medewerkers binnen de organisatie en partijen met elkaar te verbinden. Je bent een inspirator. Je durft nieuwe paden te betreden en weet medewerkers hiervoor te winnen. Ondernemen zit in je bloed. Je bent een kei in het vertalen van doelen in tijd, middelen en processen en het bewaken van de realisatie. Je hebt oog voor de kwaliteit van de zorg, medewerkers en het welbevinden van de bewoner.
Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, een afgeronde management opleiding en je hebt meerdere jaren ervaring in integraal leidinggeven binnen de zorg. Je bent sensitief en gericht op het (laten) behalen van resultaten. Je communiceert gemakkelijk op allerlei niveaus en met verschillende doelgroepen. Je hebt ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen. Je kan goed omgaan met weerstand (in grote groepen), je bent analytisch sterk en  besluitvaardig met de juiste tone of voice. Je schakelt makkelijk tussen beleid en operationele zaken.

 

Van Neynsel

Van Neynsel is een moderne ouderenzorgorganisatie met ruim 850 medewerkers en 400 vrijwilligers waar Goed leven centraal staat. Wij bieden alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten aan vanuit de vijf locaties in ’s-Hertogenbosch en twee locaties in Vught aan voornamelijk senioren uit ’s-Hertogenbosch en omgeving. De locatie Boswijk is gelegen in Vught en biedt psychogeriatrische zorg aan 120 bewoners. De bewoners op Boswijk wonen in verschillende leefsferen.  

 

Goed leven betekent dat ouderen verder kunnen met hun eigen leven, ook als dat leven verandert. Wij doen dat niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor wijkbewoners. Iedereen is van harte welkom bij onze activiteiten, in onze Brasserieën, Sociëteiten of bij de Wellness Parken. Zo is Van Neynsel het bruisende ontmoetingspunt in de wijk. Onze drie kernwaarden zijn: persoonlijk, professioneel en betrokken.

Wat bieden wij

Salarisschaal Wijkmanager: FWG 65, maximaal € 5.188,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
Wij bieden een zelfstandige en verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. In eerste instantie betreft het een dienstverband voor bepaalde tijd; voor de duur van één jaar met de intentie om dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO-VVT.

Overige aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

·    Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

·    Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer Management Systeem van Van Neynsel zoals Excel cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.

·    Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets , weekend weg, de contributie van een fitness abonnement.

 

Informatie

Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Jorie Akkermans, Directeur Zorg, telefoonnummer 06-55818603.

 

Enthousiast?

Klik vóór 21 mei 2019  “reageer op de vacature” en stuur jouw motivatie en C.V. naar ons.

Bij Van Neynsel dient men vóór indiensttreding een VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. 

 De meest recente updates en vacatures in je mailbox?