Inkoper bij een ouderenorganisatie (36 uur)

Pennen en kladblokken, handschoenen en mondmaskers, bedden en po-stoelen. Alles wat we binnen onze ouderenorganisatie gebruiken, wordt door jou ingekocht. En dat varieert dus van een simpele deurbel voor het appartement van een bewoner, tot en met de kantoorinrichting voor onze ondersteunende diensten. Als ervaren inkoper ken jij je weg binnen het zorgdomein én op het gebied van strategische, tactische en operationele inkoop.

Dit ga je doen
Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en het inkoopbeleid van goederen en diensten. Daarmee heb je – in een zeer solistische functie – een belangrijke rol binnen de supply chain van onze organisatie. Je beheert en optimaliseert de gehele keten van de leverancier tot aan de klant. Dus van de organisatie die de producten maakt, tot je collega’s en onze bewoners die ze gebruiken.

Jij koopt in voor iedereen die aan Van Neynsel verbonden is: kantoorpersoneel, zorgmedewerkers en bewoners. Daarbij houd je vele ballen tegelijkertijd in de lucht en ben je zeer stressbestendig. Want hoe solistisch je functie ook is, je hebt altijd te maken met anderen: met collega’s die bestellingen doen, leveranciers die een product verzorgen, en niet te vergeten je collega’s van de financiële administratie en van planning en organisatie, met wie je veel samenwerkt.

Van Neynsel heeft 5 locaties met elk een eigen locatiebesteller. Jij coacht hen, houdt het totaalplaatje goed voor ogen en begeleidt de operationele inkoop. Die verschillende locaties maken je werk ook meteen uitdagend: want op elke locatie zijn andere wensen en jij hebt daar als inkoper op in te spelen. Meedenkende collega’s zijn fijn, maar je moet ook je mannetje staan en nee durven te verkopen. Kortom: met jou als inkoper komt Van Neynsel nooit iets tekort.

Kerntaken:
• Bepalen van behoefte aan product of dienst;
• Onderzoeken van de markt op geschikte leveranciers;
• Tenders opstellen en aanbestedingsprocedures begeleiden;
• Offertes voor diensten en goederen opvragen;
• Onderhandelen met leveranciers over inkoopprijzen;
• Raamcontracten en serviceovereenkomsten met leveranciers opstellen;
• Materialen, goederen en diensten tijdig inkopen;
• Relatie- en contractmanagement;
• Bijhouden van administratie van klanten-, leveranciers- en ordergegevens;
• Optimaliseren van alle schakels in de keten van leverancier tot klant;
• Beoordelen van geleverde producten of diensten;
• Beoordelen en evalueren van het inkoop- en leveringsproces;
• Ondersteunen van budgethouders met betrekking tot het operationele inkoopproces.
• Deelnemen aan interne werk- en projectgroepen.

Dit ben jij
Jij snapt de zorg en weet hoe het er aan toegaat in onze sector. Als een verpleegkundige je benadert omdat ze een paar hulpmiddelen tekort komt, snap jij dat zo’n tekort direct het zorgproces kan raken en bewoners kan duperen. Dus kom je in actie. Hoofd- van bijzaken onderscheiden, dat is wat jij als geen ander kunt. En je schakelt net zo makkelijk en op dezelfde manier met de bestuurder als met collega’s van de schoonmaak of zorg. Verder heb je een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en houd je je vakkennis bij, net als de ontwikkelingen op je vakgebied.
Verder heb je:
• relevante commerciële/administratieve vakkennis op hbo-niveau en kennis van en ervaring met het inkoopproces (niveau NEVI 1).
• Kennis van de marktontwikkelingen en het producten- en dienstenassortiment van de (VVT-)sector en bijbehorende wet- en regelgeving.
• Bij voorkeur al kennis van ProActive, waarvan we onder meer de inkoop-, fiatteer- en contractbeheermodule gebruiken.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 50: maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Welbevinden en gastvrijheid staan bij ons centraal. In de zorg die we onze bewoners bieden, maar ook op het gebied van lekker eten en drinken en een fijne woonomgeving. Ook bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Ben jij onze nieuwe inkoper? Reageer dan vóór 12 juni via de button en stuur ons je motivatie en cv. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Hannie Megens, inkoper, via 06 – 11 37 1431 of h.megens@vanneynsel.nl. Bellen kan alleen op maandagochtend, dinsdag en donderdag. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?