Psycholoog (oproep, flexibel inzetbaar)

Dit ga je doen
Jij bent verantwoordelijk voor het psychologisch onderzoek, behandeling en begeleiding van cliënten.
Je stelt op basis van onderzoek een diagnose en stelt op grond hiervan een behandelplan op. In het multidisciplinaire zorgteam lever je een inhoudelijke bijdrage aan het zorgleefplan.

Dit ben jij
Jij beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie met een voor Van Neynsel relevante afstudeerrichting voor de ouderenzorg, aangevuld met een basisaantekening diagnostiek.
Je houdt ontwikkelingen in het vakgebied actief bij.
Je bent een collegiale, enthousiaste persoon met een flexibele inzet, die in staat is om zelfstandig te werken. Relevante werkervaring (psychogeriatrie, revalidatie, somatiek) is een pré.

Dit bieden wij
Wij bieden een prettige werksfeer waarin open communicatie en collegialiteit erg belangrijk zijn.
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VVT.
Aanstelling in de eerste instantie voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.
De functie van Psycholoog is ingedeeld in functiegroep FWG 60 (maximaal € 4.707,64
bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.

Reageren
Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marijke Thissen, 06-29007225, of met Đana Mešić, 06-25322166, psychologen.
Enthousiast?!
Je kunt tot en met 10 juli reageren door op “reageer op de vacature” te klikken en jouw motivatie en C.V. naar ons toe te sturen.
En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.

 De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Verzorgende IG Van Neynsel Thuis

Wil jij zelf bepalen wanneer je werkt en ook de voordelen van een vast dienstverband?

 

 

Voor Van Neynsel Thuis zijn wij op zoek naar een:

 

Verzorgende IG niveau 3

  

Je taken

Als Verzorgende IG Van Neynsel Thuis ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van een aantal cliënten en voor het uitvoeren van eenvoudige verpleegtechnische handelingen. Je werkt zelfstandig en volgens routes. Ook zorg je voor de administratieve verwerking van gegevens in het Elektronisch Cliënten Dossier. Problemen worden zo veel mogelijk zelfstandig, dan wel met het team opgelost. Dit kan eventueel in samenspraak met de wijkverpleegkundige.  

Alle werkzaamheden vloeien voort uit het persoonlijke zorgleefplan van de cliënt. Deze methode wordt door Van Neynsel als leidraad gebruikt en hierin staat alle benodigde informatie om zo goed mogelijk bij te dragen aan het welbevinden van onze cliënten.

Je profiel       

Om de functie Verzorgende IG binnen Van Neynsel te vervullen bezit je een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3.  Verder ben je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de  ouderenzorg. Ervaring in de thuiszorg is een pre.

Van Neynsel

Van Neynsel is een professionele ouderenzorgorganisatie met vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. We geloven dat ieder mens uniek is en zoeken daarom altijd naar een persoonlijke oplossing voor onze cliënten en bewoners. Of het nu gaat over de best mogelijke medische zorg, prettig wonen, zorg bij dementie of deelname aan activiteiten.

Wij bieden

Een oproepovereenkomst voor onbepaalde tijd na een succesvolle proeftijd van 2 maanden. De functie Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35: € 2.566,28 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden omvatten ook een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Daarnaast krijg je fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekend weg, de contributie van een fitness abonnement, cadeaubonnen Bol.com en Coolblue. En we hebben een ruim aanbod aan gratis opleidingen.

Informatie

Wil je meer weten over de vacature?  Neem dan contact op met Paula van Westerhoven, manager Van Neynsel Thuis tel: 06- 15489872.

 

Enthousiast?

Je kunt reageren door op “reageer op de vacature” te klikken en jouw motivatie en C.V. naar ons te sturen.

Bij Van Neynsel dient men vóór indiensttreding een VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen.

 

 De meest recente updates en vacatures in je mailbox?