Programmamanager gastvrijheid en procesverbetering (32-36 uur)

Bij Van Neynsel staan welbevinden en gastvrijheid centraal. In de zorg die we onze bewoners bieden, maar ook op het gebied van lekker eten, drinken en een fijne woonomgeving.

Als programmamanager ontwikkel jij onder meer nieuwe diensten die onze dienstverlening op het gebied van schoonmaak, eten en drinken, welzijn en vrijwilligers verbeteren.

 

Dit ga je doen
Ondersteund door 3 ervaren teamleiders en collega’s uit het managementteam ga je aan de slag met twee belangrijke projecten. Zo werk je het concept ‘welbevinden’ verder uit en stel je dat centraal bij alle welzijnsactiviteiten, bij eten en drinken, in de woonomgeving van onze bewoners en bij de inzet van vrijwilligers. Deze welzijnsactiviteiten ga je integreren in de zorgwijken.  
Daarnaast werk je mee aan het vormgeven van het proces ‘fitte organisatie’. Fit zijn we natuurlijk al, maar we willen onze interne processen blijven verbeteren en daar ben jij de drijvende kracht bij. Zo neem je processen onder de loep in multidisciplinaire teams, en inspireer je medewerkers om de processen samen met jou te verbeteren. Het gaat dan om de medewerkers van de divisies schoonmaak, eten en drinken, en welzijn, en van vrijwilligers.

Alle medewerkers en vrijwilligers van Van Neynsel gaan of zijn bezig met de expeditie Zorg en Welbevinden, waarbij we inzetten op nog meer welzijn voor medewerkers én bewoners. Dat brengt een cultuurverandering met zich mee, die jij mede vertaalt naar de teams die de dagelijkse ondersteuning en begeleiding bieden aan onze bewoners. Een uitdaging van formaat dus, waar je je tanden maar wat graag inzet. In deze zelfstandige en verantwoordelijke functie heb je volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Je wordt lid van ons managementteam en geeft indirect leiding aan ongeveer 80 fte.

Dit ben jij
Ondernemen zit in je bloed en je bent een kei in het vertalen van doelen in tijd, middelen en processen, en het bewaken van de realisatie hiervan. Je communiceert makkelijk op allerlei niveaus en met verschillende doelgroepen. Daarnaast ben je een echte verbinder die leiding durft te nemen en niet bang is om beslissingen te nemen. Verder heb je:
• Een afgeronde opleiding op het gebied van hospitality en procesmanagement.
• Meerdere jaren leidinggevende ervaring en ervaren met het leiden van projecten.
• Ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen en het continu verbeteren van organisatiebrede processen.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 70: maximaal € 6.512,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Een opdracht voor de duur van twee jaar.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor onze medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Reageren
Ben jij onze nieuwe programmamanager? Reageer dan vóór 31 augustus via de button en stuur ons je motivatie en cv. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
 
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met het Secretariaat Raad van Bestuur via telefoonnummer 073 822 8102 of e-mail directiesecretariaat@vanneynsel.nl.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Psycholoog (28-32 uur)

Dit ga je doen

Jij bent verantwoordelijk voor het psychologisch onderzoek, behandeling en begeleiding van cliënten.
Je stelt op basis van onderzoek een diagnose en stelt op grond hiervan een behandelplan op. In het multidisciplinaire zorgteam lever je een inhoudelijke bijdrage aan het zorgleefplan.

Dit ben jij 

Jij beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie met een voor Van Neynsel relevante afstudeerrichting voor de ouderenzorg, aangevuld met een basisaantekening diagnostiek.
Je houdt ontwikkelingen in het vakgebied actief bij.
Je bent een collegiale, enthousiaste persoon met een flexibele inzet, die in staat is om zelfstandig te werken. Relevante werkervaring (psychogeriatrie, revalidatie, somatiek) is een pré.
 

Dit bieden wij

Wij bieden een prettige werksfeer waarin open communicatie en collegialiteit erg belangrijk zijn.  
De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VVT.
Aanstelling in de eerste instantie voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.
De functie van Psycholoog is ingedeeld in functiegroep FWG 60 (maximaal € 4.583,96
bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden.

 

Dit is Van Neynsel

Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en één locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt. Dat doen we door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen van wie het leven verandert én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers.
 

Reageren

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marijke Thissen, 06-29007225, of met Đana Mešić, 06-25322166, psychologen. 
Enthousiast?!
Je kunt tot en met 28 juli reageren door op “reageer op de vacature” te klikken en jouw motivatie en C.V. naar ons toe te sturen.

De sollicitatiegesprekken staan gepland voor 1 augustus.
 
Bij Van Neynsel dient men vóór indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?