Zorghulp – vakantiewerk

Een vakantiebaantje op een van de bijzonderste zorglocaties van de regio: welkom bij Van Neynsel Boswijk. Jij ondersteunt bij verzorgende taken van onze bewoners met dementie, bijvoorbeeld bij de maaltijden en koffiemomenten. En je verdient tegelijkertijd een mooi zakcentje voor dat ene gave festival of die toffe last-minute-vakantie.

Geen vakantiedag is hetzelfde als zorghulp. Je stofzuigt, maakt bedden op, en dekt de tafel. Maar je maakt ook een praatje met mensen, wandelt met ze, leest de krant voor of speelt een spelletje. Weet je niets van dementie? Geen probleem. Je krijgt namelijk een introductieochtend waarin we je over deze ziekte vertellen, en waarbij je tips krijgt over hoe je het beste met mensen met dementie kunt omgaan. En natuurlijk ben je nooit alleen, dus kun je altijd hulp en advies vragen aan een collega.

Dit ben jij
• Je bent minimaal 16 jaar oud.
• Je vindt het geen probleem ook in de weekenden te werken.
• Je bent beschikbaar van juni tot oktober, en bent minimaal 4 weken aansluitend inzetbaar.

Dit krijg jij
• Het minimumloon, plus 2 euro voor 17-, 18-, 19- en 20-jarigen.
• Een oproepovereenkomst met de mogelijkheid ook na je vakantie bij ons te blijven werken.
• De mogelijkheid om minimaal 3 en maximaal 5 ochtenden in de week te werken.

Dit is Van Neynsel
Beschermd wonen, welzijn en zorg voor mensen met een vorm van dementie. Dat biedt Van Neynsel Boswijk, gelegen in het prachtige, groene Zorgpark Voorburg in Vught. Boswijk is een (t)huis waar de eigen manier van leven van de bewoners wordt voortgezet, ook wanneer zij door dementie steeds meer grip op het leven verliezen. Boswijk kenmerkt zich door kleinschalige leefsferen en een goed ontwikkeld verenigingsleven. De inzet van medewerkers en vrijwilligers, en de betrokkenheid van en samenwerking met familieleden is kenmerkend voor ‘het dorp’, zoals Boswijk ook wel genoemd wordt.

Zin in deze vakantiejob?
Bel, app of mail naar Nancy Boere: 06 – 21 19 05 62 of n.boere@vanneynsel.nl. Wil je eerst meer weten? Bel een van de teamcoaches van Boswijk op 073 – 68 42 154.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Vakantiewerk bij Tijdelijk Verblijf JBZ

Wil jij je vakantie nuttig besteden door te leren én geld te verdienen? Als hbo-v-student kun je de hele zomerperiode aan de slag op de afdeling Tijdelijk Verblijf in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Je ondersteunt het verpleegkundig team bij alle taken die bijdragen aan een snel en zo volledig mogelijk herstel van onze patiënten. En bevalt het werk? Dan kun je na de vakantie aan de slag als weekendhulp.

Dit ga je doen
Je helpt onder meer bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (adl), maar ook bij de groepstherapieën die onze cliënten volgen. Denk dan aan een looptraining of lunchgroep. Het doel van onze afdeling is dat de patiënt na het tijdelijk verblijf weer fit en gezond naar huis gaat. Daar draag je indirect aan bij, en dat binnen de dynamische setting van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

In een jong team, met vele goudhaantjes, doe jij verpleegkundige ervaring op. Op de afdeling is ook het behandelteam gestationeerd, dat bestaat uit de specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, psycholoog en transmuraal medewerkers. Reuring alom dus, en de ideale plek om jouw studie-ervaring in de praktijk te brengen.
 
Dit ben jij
Je hebt niet voor niets voor de zorg gekozen: jij wilt mensen helpen. En dat doe je het liefst in een ziekenhuis-setting waar het bruist van het leven en van de vele mogelijkheden. Je draait je hand niet om voor een vroege of late dienst, en maakt makkelijk en snel contact met mensen, zowel collega’s als cliënten.
Verder
• Ben je minimaal tweedejaarsstudent hbo-v, niveau 5.
• Ben je in ieder geval tijdens de bouwvak beschikbaar.

Dit krijg jij
• Je verdient volgens functieschaal 25 van de CAO-VVT, wat uitkomt op minimaal 11,17 bruto per uur.
• Vakantie-uren en eindejaarsuitkering.
• Onregelmatigheidstoeslag bovenop je loon.
• Een oproepovereenkomst met de mogelijkheid ook na je vakantie bij ons te blijven werken.

Dit is Van Neynsel Tijdelijk Verblijf
Van Neynsel combineert wonen, zorg en welbevinden voor ouderen in ‘s-Hertogenbosch en Vught. Altijd met aandacht voor individuele behoeften. Sinds 2017 hebben we in het Jeroen Bosch Ziekenhuis een afdeling Geriatrische Revalidatie, waar cliënten revalideren na bijvoorbeeld een operatie of ongeval. In februari van dit jaar hebben we ook een afdeling voor tijdelijk verblijf geopend. Deze afdeling biedt plaats aan 16 ouderen die worden doorverwezen via de spoedeisende hulp, huisarts, huisartsenpost of een specialist in het ziekenhuis. Maar ook ouderen die geen indicatie meer hebben voor ziekenhuiszorg, maar voor wie nog niet duidelijk is welke vervolgzorg nodig is, zijn bij ons van harte welkom.

Zin in deze vakantiejob?
Bel of app naar Nancy Boere: 06 – 21 19 05 62. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Hesther van de Wouw via 06 – 27 35 0419.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?