Inkoper bij een ouderenorganisatie (36 uur)

Pennen en kladblokken, handschoenen en mondmaskers, bedden en po-stoelen. Alles wat we binnen onze ouderenorganisatie gebruiken, wordt door jou ingekocht. En dat varieert dus van een simpele deurbel voor het appartement van een bewoner, tot en met de kantoorinrichting voor onze ondersteunende diensten. Als ervaren inkoper ken jij je weg binnen het zorgdomein én op het gebied van strategische, tactische en operationele inkoop.

Dit ga je doen
Je bent verantwoordelijk voor de inkoop en het inkoopbeleid van goederen en diensten. Daarmee heb je – in een zeer solistische functie – een belangrijke rol binnen de supply chain van onze organisatie. Je beheert en optimaliseert de gehele keten van de leverancier tot aan de klant. Dus van de organisatie die de producten maakt, tot je collega’s en onze bewoners die ze gebruiken.

Jij koopt in voor iedereen die aan Van Neynsel verbonden is: kantoorpersoneel, zorgmedewerkers en bewoners. Daarbij houd je vele ballen tegelijkertijd in de lucht en ben je zeer stressbestendig. Want hoe solistisch je functie ook is, je hebt altijd te maken met anderen: met collega’s die bestellingen doen, leveranciers die een product verzorgen, en niet te vergeten je collega’s van de financiële administratie en van planning en organisatie, met wie je veel samenwerkt.

Van Neynsel heeft 5 locaties met elk een eigen locatiebesteller. Jij coacht hen, houdt het totaalplaatje goed voor ogen en begeleidt de operationele inkoop. Die verschillende locaties maken je werk ook meteen uitdagend: want op elke locatie zijn andere wensen en jij hebt daar als inkoper op in te spelen. Meedenkende collega’s zijn fijn, maar je moet ook je mannetje staan en nee durven te verkopen. Kortom: met jou als inkoper komt Van Neynsel nooit iets tekort.

Kerntaken:
• Bepalen van behoefte aan product of dienst;
• Onderzoeken van de markt op geschikte leveranciers;
• Tenders opstellen en aanbestedingsprocedures begeleiden;
• Offertes voor diensten en goederen opvragen;
• Onderhandelen met leveranciers over inkoopprijzen;
• Raamcontracten en serviceovereenkomsten met leveranciers opstellen;
• Materialen, goederen en diensten tijdig inkopen;
• Relatie- en contractmanagement;
• Bijhouden van administratie van klanten-, leveranciers- en ordergegevens;
• Optimaliseren van alle schakels in de keten van leverancier tot klant;
• Beoordelen van geleverde producten of diensten;
• Beoordelen en evalueren van het inkoop- en leveringsproces;
• Ondersteunen van budgethouders met betrekking tot het operationele inkoopproces.
• Deelnemen aan interne werk- en projectgroepen.

Dit ben jij
Jij snapt de zorg en weet hoe het er aan toegaat in onze sector. Als een verpleegkundige je benadert omdat ze een paar hulpmiddelen tekort komt, snap jij dat zo’n tekort direct het zorgproces kan raken en bewoners kan duperen. Dus kom je in actie. Hoofd- van bijzaken onderscheiden, dat is wat jij als geen ander kunt. En je schakelt net zo makkelijk en op dezelfde manier met de bestuurder als met collega’s van de schoonmaak of zorg. Verder heb je een enorm verantwoordelijkheidsgevoel en houd je je vakkennis bij, net als de ontwikkelingen op je vakgebied.
Verder heb je:
• relevante commerciële/administratieve vakkennis op hbo-niveau en kennis van en ervaring met het inkoopproces (niveau NEVI 1).
• Kennis van de marktontwikkelingen en het producten- en dienstenassortiment van de (VVT-)sector en bijbehorende wet- en regelgeving.
• Bij voorkeur al kennis van ProActive, waarvan we onder meer de inkoop-, fiatteer- en contractbeheermodule gebruiken.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 50: maximaal € 3.582,26 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Welbevinden en gastvrijheid staan bij ons centraal. In de zorg die we onze bewoners bieden, maar ook op het gebied van lekker eten en drinken en een fijne woonomgeving. Ook bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Reageren
Ben jij onze nieuwe inkoper? Reageer dan vóór 12 juni via de button en stuur ons je motivatie en cv. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Hannie Megens, inkoper, via 06 – 11 37 1431 of h.megens@vanneynsel.nl. Bellen kan alleen op maandagochtend, dinsdag en donderdag. En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Zorgmedewerker flexpool

Voor onze zorglocaties in ‘s-Hertogenbosch en Vught zijn wij op zoek naar deskundige en zelfstandige zorgmedewerkers op verschillende niveaus

Dit ga je doen
Als medewerker van de flexpool word je ingezet op die plekken waar jouw expertise, ervaring en betrokkenheid nodig is om het persoonlijk welbevinden van onze bewoners te optimaliseren.
Jij en je collega’s zorgen voor de juiste mix van aandacht, begeleiding en medische zorg die onze bewoners in staat stellen zo goed mogelijk te leven, ook als dat leven (ingrijpend) verandert.
De locatie en het aantal uren dat je werkt worden in overleg met jou bepaald. Het werk is dus goed te combineren met andere werkzaamheden, privé activiteiten of studie.

Dit ben jij
Je bent een warm, nieuwsgierig persoon met een sterk inlevingsvermogen. Als zelfstandige medewerker weet je dat goede zorg bieden maar een deel van je werk is.
Je wilt mensen leren kennen: hun verhaal, wensen en behoeftes. Je beschikt minimaal over een afgeronde opleiding MBO helpende niveau 2, MBO verzorgende niveau 3/IG of je bent student MBO Verpleegkunde of HBO-V en je hebt het tweede jaar afgerond. Je werkt graag op wisselende tijden en durft initiatief te nemen.

Dit bieden wij
Als medewerker van de flexpool heb je de mogelijkheid om jouw eigen rooster in te plannen op basis van de vraag vanuit de zorgteams. 
Wij werken met een systeem van shiftpicking dit wil zeggen dat via een app op je telefoon kunt zien welke diensten er  op welke afdelingen open staan. Hierbij kun je direct de dienst van je voorkeur aanklikken Zo maak je zelf je rooster.
Van Neynsel volgt de CAO VVT. Je salaris is afhankelijk van je werkzaamheden, opleiding, eventueel contracturen en werkervaring.
Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden omvatten ook een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Daarnaast krijg je fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekend weg, cadeaubonnen Bol.com en Coolblue. En we hebben een ruim aanbod aan gratis opleidingen.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een professionele ouderenzorgorganisatie met vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. 
We geloven dat ieder mens uniek is en zoeken daarom altijd naar een persoonlijke oplossing voor onze cliënten en bewoners. Of het nu gaat over de best mogelijke medische zorg, prettig wonen, zorg bij dementie of deelname aan activiteiten.
 

Reageren
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Nancy Boere, medewerker werving & selectie, telefoonnummer: 06-21190562, of n.boere@vanneynsel.nl.
Enthousiast?
Klik op “reageer op de vacature” stuur jouw motivatie en C.V. naar ons!!
Binnen 2 werkdagen nemen we dan contact met je op.
Bij Van Neynsel dient men vóór indiensttreding een VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Help ons zorgen

Het zal je niet ontgaan zijn dan de zorg behoorlijk onder druk staat. We werken met man en macht om onze basiszorg te kunnen blijven leveren.
Jij kunt ons daarbij helpen.
Heb je ervaring als oud-zorg medewerker en ben je direct inzetbaar? Dan kom ik graag in contact met je.
Wij zoeken mensen met een zorghart die ons de komende weken kunnen ondersteunen bij de dagelijkse zorg van onze bewoners. Je kunt me bellen op 0621190562 of mail je gegevens naar
ikkomhelpen@vanneynsel.nl
 


De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Verpleegkundige thuiszorg (24-32 uur)

Heerlijk, die eigen regie bij het ondersteunen van je cliënten, en het overdragen van jouw kennis en ervaring op collega’s. Als verpleegkundige bij de thuiszorgtak van ouderenorganisatie Van Neynsel heb je je vaste routes in de ochtend- en middagprogramma’s. Je springt ook bij als er bij een ander team (hulp bij) een verpleegkundige handeling nodig is. Een dynamische functie waarin je je horizon als verpleegkundige flink verbreedt.

Dit ga je doen
Je gaat de wijk in of werkt bij de extramurale bewoners van onze locaties. Een heel divers cliëntenbestand dus, bij wie jij uiteenlopende adl-zorg en verpleegtechnische handelingen verricht, zoals wondzorg, diabeteszorg en soms ook palliatieve, warme zorg.

We breiden onze thuiszorgteams uit met verpleegkundigen en doen dus graag een beroep op jouw kwaliteit en ervaring. Je houdt je eigen regie op vele fronten. Je komt bij mensen thuis, en handelt naar de zogenoemde waan van de dag. Dat betekent creatief zijn, veel schakelen en vooral voldoende tijd nemen voor de mensen die je ondersteunt.

De thuiszorg verandert. Denk aan e-health-ontwikkelingen zoals een medicatie-uitgifte-apparaat dat mensen helpt. Aan jou de taak om cliënten en hun mantelzorgers uitleg te geven over deze nieuwe hulpmiddelen. Zo blijven ze lang(er) zelfstandig en heb jij meer tijd om aan de mens achter de cliënt te besteden. Welbevinden, noemen we dat bij Van Neynsel. Daarnaast krijg je een mobiel met daarop bijvoorbeeld de thuiszorg- en monitoringsapp. Allemaal middelen die je werk nog makkelijker maken, en waardoor je meer tijd overhoudt voor de cliënt.

Dit ben jij
Natuurlijk heb je een warm hart voor onze doelgroep: ouderen. Met jouw tact, inlevingsvermogen en overtuigingskracht ben je een toegevoegde waarde voor ons thuiszorgteam.
Verder heb je:
• Een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 met BIG-registratie.
• Bij voorkeur eigen vervoer, maar we hebben ook speciale thuiszorg-fietsen die je kunt gebruiken.

Dit bieden wij
• Een goed salaris in functieschaal 40 of 45 (afhankelijk van je opleiding): maximaal € 2.870,58 of 3.153,90 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
• De mogelijkheid om via onze Van Neynsel Academie diverse interne opleidingen en trainingen te volgen.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer.

Dit is Van Neynsel Thuis
Wanneer mensen door ouderdom of beperkingen hulp nodig hebben, kan thuiszorg de oplossing zijn. Dankzij het thuiszorgteam van Van Neynsel Thuis kunnen cliënten zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Onze thuiszorg is gesitueerd rondom onze locaties in ‘s-Hertogenbosch en is bedoeld voor wijkbewoners en bewoners van seniorenplusappartementen. Allemaal ‘dicht bij huis’, dus je hoeft niet de hele stad door. Met onze kennis en ervaring en korte lijntjes met de behandelaars zoals fysiotherapeuten, diëtisten en ergotherapeuten, bieden we professionele thuiszorg.

Reageren
Ben jij onze nieuwe verpleegkundige? Reageer dan door te appen, bellen of mailen naar Nancy Boere: 06 – 21 19 05 62 of n.boere@vanneynsel.nl. Meer weten over de functie? Bel of mail dan naar Paula van Westerhoven, manager Van Neynsel Thuis, via 06 – 15 48 9872 of p.van.westerhoven@vanneynsel.nl.
En we weten natuurlijk wel dat je te vertrouwen bent, maar toch zijn we verplicht een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) van je te ontvangen. De kosten hiervan worden door ons vergoed.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Werken en leren: word verzorgende IG/MMZ in de ouderenzorg

Yes! Je middelbareschooldiploma is in the pocket! En nu wil je aan de slag. De zorg in, zonder urenlang in de schoolbanken te moeten zitten. Bij ons kun je lekker werken en leer je het vak van verzorgende IG on the job. Je werkt en verdient een volwaardig salaris (eindelijk geld voor die gave nieuwe telefoon of leuke reis!) en wij betalen je opleiding, waarvoor je één dag in de week naar school gaat.

Dit ga je doen
Als verzorgende individuele gezondheidszorg (IG)/Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ) zijn je werkzaamheden zeer divers. Je helpt bij het opstaan, aan- en uitkleden van bewoners van onze verpleeg- en verzorgingshuizen, bij bewegen en lopen en bij het innemen van medicijnen. Oftewel, bij alle zogenoemde Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL) sta jij voor onze bewoners klaar. Maar ook als het gaat om sociale contacten en zinvolle activiteiten speel jij een grote rol. Mede dankzij jou kunnen onze bewoners op een fijne manier oud worden en oud zijn. Je luistert ook naar wat cliënten willen, hoe ze hun dag het liefst invullen en hoe jij daarbij kunt helpen. ‘Welbevinden’, noemen we dat bij Van Neynsel.

Je gaat één dag per week naar het Koning Willem I College en volgt daar de BBL-opleiding tot verzorgende IG niveau 3. De andere dagen (gemiddeld 24 uur per week) werk je bij ons. Je werkt met zowel mensen met dementie, als bewoners met lichamelijke klachten. De eerste maanden ben je boventallig en volg je het inwerkprogramma. Dat betekent dat je rustig met ervaren collega’s mee kunt kijken en de tijd krijgt om bewoners en het werk te leren kennen.

Bij Van Neynsel laten we onze leerlingen niet zwemmen: we begeleiden je bij het leer- en werkproces. Vanuit school heb je een coördinator, en bij ons krijg je een werkbegeleider en praktijkopleider. Het mooie van dit vak? Dat je echt iets betekent voor de bewoners en hen ondersteunt bij het hebben van een fijne dag.

Dit ben jij
Je wilt niet meer elke dag naar school, maar een vak leren en geld verdienen. In de zorg natuurlijk, want jij zorgt graag voor anderen. Het is geen probleem voor jou dat je onregelmatige werktijden hebt, en soms ook in weekenden of op feestdagen werkt. Dat betekent namelijk dat je ook weleens vrij bent als anderen werken, en dan kun je lekker rustig shoppen of een dagje weg.

Dit is Van Neynsel
Van Neynsel is een ouderenzorgorganisatie die alle vormen van wonen, zorg, welzijn en activiteiten biedt, zowel voor cliënten als voor wijkbewoners. Dat doen we vanuit vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. Bij onze zorg zetten we steeds meer in op het welbevinden van de cliënt, onder meer door efficiënt te werken, te innoveren en de samenwerking met andere (zorg)partijen aan te gaan. We hebben oog voor elkaar en zetten in op een goed leven voor ouderen én voor de eigen medewerkers en vrijwilligers. Welbevinden van de cliënt bereiken we immers alleen met tevreden en gelukkige mensen op de werkvloer. We zorgen dus niet alleen voor onze cliënten, maar ook voor elkaar.

Dit bieden wij
• Een contract voor 28 uur en een goed salaris: maximaal € 1.334,09 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.
• Wij betalen je school- en boekengeld en je krijgt een bijdrage voor de aanschaf van een laptop.
• Fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, fiets, weekendje weg, of de contributie van een fitnessabonnement.
• Ruim aanbod aan gratis opleidingen in het Leer-Management-Systeem van Van Neynsel zoals Excel-cursus, timemanagement, mindfulness en dergelijke.
• Arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de CAO-VVT.
• Individueel scholingsbudget van 1,5% van de bruto-loonsom voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Reageren
Ben jij onze toekomstige verzorgende IG? Heb jij zin in een leer-/werktraject? Reageer dan via de button. Je kunt ook appen of bellen naar Nancy Boere via telefoonnummer 06 – 21190562 of e-mailadres n.boere@vanneynsel.nl.

Ze neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.De meest recente updates en vacatures in je mailbox?

Verzorgende IG Van Neynsel Thuis

Wil jij zelf bepalen wanneer je werkt en ook de voordelen van een vast dienstverband?

 

 

Voor Van Neynsel Thuis zijn wij op zoek naar een:

 

Verzorgende IG niveau 3

  

Je taken

Als Verzorgende IG Van Neynsel Thuis ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van een aantal cliënten en voor het uitvoeren van eenvoudige verpleegtechnische handelingen. Je werkt zelfstandig en volgens routes. Ook zorg je voor de administratieve verwerking van gegevens in het Elektronisch Cliënten Dossier. Problemen worden zo veel mogelijk zelfstandig, dan wel met het team opgelost. Dit kan eventueel in samenspraak met de wijkverpleegkundige.  

Alle werkzaamheden vloeien voort uit het persoonlijke zorgleefplan van de cliënt. Deze methode wordt door Van Neynsel als leidraad gebruikt en hierin staat alle benodigde informatie om zo goed mogelijk bij te dragen aan het welbevinden van onze cliënten.

Je profiel       

Om de functie Verzorgende IG binnen Van Neynsel te vervullen bezit je een afgeronde opleiding Verzorgende IG niveau 3.  Verder ben je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de  ouderenzorg. Ervaring in de thuiszorg is een pre.

Van Neynsel

Van Neynsel is een professionele ouderenzorgorganisatie met vier locaties in ’s-Hertogenbosch en een locatie in Vught. We geloven dat ieder mens uniek is en zoeken daarom altijd naar een persoonlijke oplossing voor onze cliënten en bewoners. Of het nu gaat over de best mogelijke medische zorg, prettig wonen, zorg bij dementie of deelname aan activiteiten.

Wij bieden

Een oproepovereenkomst voor onbepaalde tijd na een succesvolle proeftijd van 2 maanden. De functie Verzorgende IG is ingeschaald in FWG 35: € 2.566,28 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden omvatten ook een individueel budget voor scholing, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Daarnaast krijg je fiscaal voordeel bij de aanschaf van een smartphone, tablet, pc, laptop, fiets, weekend weg, de contributie van een fitness abonnement, cadeaubonnen Bol.com en Coolblue. En we hebben een ruim aanbod aan gratis opleidingen.

Informatie

Wil je meer weten over de vacature?  Neem dan contact op met Paula van Westerhoven, manager Van Neynsel Thuis tel: 06- 15489872.

 

Enthousiast?

Je kunt reageren door op “reageer op de vacature” te klikken en jouw motivatie en C.V. naar ons te sturen.

Bij Van Neynsel dient men vóór indiensttreding een VOG (verklaring omtrent gedrag) te kunnen overleggen.

 

 De meest recente updates en vacatures in je mailbox?