Wijkpunt De Westhoek

Wijkpunt De Westhoek

Wijkpunt De Westhoek is een gezellige ontmoetingsplek voor ouderen uit de wijk. Ouderen kunnen deelnemen aan activiteiten of simpelweg binnenlopen voor een kopje koffie.

In het wijkpunt zijn veel wijkbewoners als vrijwilliger actief. Een medewerker van Van Neynsel zorgt voor extra ondersteuning in het beheer. De activiteiten worden deels uitgevoerd in samenwerking met andere organisaties zoals S-Sport en ondersteund door vrijwilligers.

Adres

Van Leeuwenhoekstraat 2
5223 CZ 's-Hertogenbosch
073-6220731

Open inloop
Iedere maandag, woensdag en vrijdag kunt u onder het genot van een kopje koffie andere wijkbewoners ontmoeten. Ook kunt u dan een kaartje leggen. Elke dinsdag is er een beweeggroep 'Beweeg u fit'.

 

Ontmoeting bij Wijkpunt De Westhoek

Tijdens de activiteiten kunt u andere senioren uit de wijk ontmoeten.

Meer over het programma vindt u op het tabblad 'Activiteiten'.

Activiteiten bij Wijkpunt De Westhoek

Ieder mens is uniek. De een heeft behoefte aan een goed gesprek, een ander kijkt tevreden op de dag terug na een leuke activiteit. Vanuit de gedachte organiseren we diverse activiteiten.

Bridge inloop
Elke maandagavond is er een Open inloop van de Bridgeclub. U moet beschikken over de nodige basiskennis. Aan de leertafel krijgt u extra begeleiding om beter en vlotter te leren spelen.

Biljarten
Op maandag en vrijdag brengen ervaren biljarters kleine groepen aspiranten de eerste beginselen bij van deze boeiende sport. Door met kleine groepen te werken is er voor elke deelnemer tijd om te oefenen, zodat theorie en praktijk kunnen worden gecombineerd. Ook vrouwen zijn welkom! Voor gevorderde biljarters is er gelegenheid om zich nog verder te bekwamen in de biljartsport.

Beweeg u fit
Elke dinsdag is er een beweeggroep 'Beweeg u fit'.

Bingo en prijskaarten
Op donderdagavond is er bingo en op zondagmiddag prijskaarten. Dit wordt georganiseerd door een paar enthousiaste wijkbewoners.

Yoga
Op woensdagavond organiseren we yogalessen.

Nieuwe ideeën?
Loop gerust binnen en vertel ons uw ideeën.

 

 

Kwaliteit

Op deze pagina leest u meer over kwaliteit bij Van Neynsel.