Psycholoog

Ouder worden gaat niet altijd zonder problemen. Vergeetachtigheid, afhankelijk worden van anderen, het verlies van dierbaren en soms een (gedwongen) verhuizing kunnen leiden tot verwerkingsproblemen, angst en zelfs depressie. De psycholoog kan het probleem met u onderzoeken en u handvatten bieden om weer in balans te komen.

Meer kwaliteit van leven

De psycholoog gaat samen met u op zoek naar mogelijkheden om uw welzijn en de kwaliteit van uw leven te verbeteren. Zij voert gesprekken, observeert en doet testen om meer inzicht te krijgen in de problemen waar u mee kampt en de oorzaak daarvan. Als het gewenst is geeft zij ook advies aan zorgverleners en/of familie.

Wat kan een psycholoog voor u betekenen?

De Van Neynsel psycholoog is gespecialiseerd in zorg voor ouderen en weet hoe ze u moet begeleiden bij en behandelen voor psychische problemen die samenhangen met het ouder worden. Bijvoorbeeld bij

Voor wie is psychologische hulp bedoeld?

U en uw familie kunnen bij onze psycholoog terecht wanneer u het omgaan met veranderingen lastig vindt, twijfelt aan uw geheugen, tijdens een rouwproces en bij stemmingsklachten.

Zoekt u een steuntje in de rug?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan contact op met het secretariaat Kennis- en Behandelcentrum via secretariaatkbc@vanneynsel.nl of tel. 073-8228080. We bespreken graag uw persoonlijke situatie, wensen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Terug naar kennis- en behandelcentrum