Fysiotherapeut

Door verouderingsprocessen in het lichaam nemen bij het ouder worden onder andere de spierkracht en conditie af. Ook komen vaker pijnklachten voor. Hierdoor kan het bewegen moeizamer worden, waardoor dagelijkse activiteiten moeilijker uitvoerbaar zijn. Als u hierdoor in de loop van de tijd minder gaat bewegen, verminderen uw conditie en kracht verder en kan bijvoorbeeld opstaan uit een (lage) stoel moeilijker worden.

Wat kan de fysiotherapeut voor u betekenen?

De fysiotherapeuten van Van Neynsel zijn gespecialiseerd in klachten die gerelateerd zijn aan het ouder worden. Zij kunnen u onder andere helpen om de negatieve spiraal van inactiviteit te doorbreken. Naast reguliere fysiotherapie bieden ze speciaal op ouderen gerichte behandelingen aan voor onder andere het herwinnen van mobiliteit, kracht en balans om zo uw zelfstandigheid te vergroten.  

Van Neynsel biedt de volgende specialisaties:

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor:

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neemt u dan contact op met het secretariaat Kennis- en Behandelcentrum via secretariaatkbc@vanneynsel.nl of tel. 073-8228080. We bespreken graag uw persoonlijke situatie, wensen en wat wij voor u kunnen betekenen.

claudicationet.jpg

Terug naar kennis- en behandelcentrum