Specialist ouderengeneeskunde

Als u ouder wordt en/of een chronische ziekte heeft, kan dat veel gevolgen hebben voor uw dagelijks leven. Misschien moet u allerlei verschillende medicijnen nemen, gaat bewegen of dingen onthouden moeizaam of merkt u dat zelfstandig wonen lastiger wordt. Dan is het fijn om de juiste adviezen, behandeling, begeleiding en zorg te krijgen. De specialist ouderengeneeskunde van Van Neynsel heeft de expertise die nodig is en staat klaar voor u.

Uw gezondheid in goede handen

Een specialist ouderengeneeskunde is een arts die gespecialiseerd is in zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken met verschillende gezondheidsproblemen. Zij weet wat de gevolgen voor uw leven zijn op medisch, psychisch en sociaal gebied. De specialist ouderengeneeskunde voert als een spin in het web de regie over uw behandeling, begeleiding en zorg. Dat geeft u en de mensen om u heen een rustig gevoel.  

Wat kan de specialist ouderengeneeskunde voor u betekenen?

De specialist ouderengeneeskunde kan:

Wie kan gebruik maken van de specialist ouderengeneeskunde?

Als u door ouderdom of een (chronische) ziekte te maken krijgt met een ingewikkeld ziektebeeld (bijvoorbeeld dementie), kunt u bij ons terecht. Onze specialist ouderengeneeskunde biedt ook zorg bij u thuis en kan uw huisarts ondersteunen en adviseren.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neemt u dan contact op met het secretariaat Kennis- en Behandelcentrum via secretariaatkbc@vanneynsel.nl of tel. 073-8228080. We bespreken graag uw persoonlijke situatie, wensen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Terug naar kennis- en behandelcentrum