Werken en leren bij Van Neynsel

Vacatures

Wil jij werken en leren combineren? Dat kan via de beroepsbegeleidende leerweg, BBL. Zo kun je direct aan de slag om je kennis en ervaring toe te passen in de praktijk. Tijdens je opleiding word je begeleid door de praktijkopleider en de werkbegeleiders. Met hun hulp ontwikkel je jezelf tot een competente zorgmedewerker. Als BBL-leerling kom je in dienst van Van Neynsel. Je combineert je werk met een opleiding bij een ROC in de regio.

Welke opleidingen?

Van Neynsel biedt de volgende BBL-opleidingen aan:

Na afronding van de opleiding ontvang je een diploma. Ook krijg je bij Van Neynsel een arbeidsovereenkomst aangeboden. Ook als werknemer blijven er volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Van Neynsel biedt jou de kans deel te nemen aan diverse interne scholingsmogelijkheden.

Wij bieden

Tijdens een BBL-traject krijg je een leerlingensalaris conform de CAO. Daarnaast betalen wij het college- en boekengeld en ontvang je een bijdrage voor de aanschaf van een laptop.

Wij verwachten 

Veel enthousiasme en een sterke motivatie om aan de opleiding deel te nemen. Je wilt graag kartrekker zijn in het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Voorwaarde voor deelname is dat je in het bezit bent van de juiste vooropleiding:

Voor de opleiding Verzorgende IG/Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen:

voor de Verkorte opleiding verpleegkunde:

Iets voor jou?

Ben je enthousiast? Stel jezelf dan nog wel de volgende vragen:

Heb je op (bijna) alle vragen ja geantwoord? Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar afdeling Personeel & Organisatie.