Slimme samenwerkingen

Van Neynsel en Bureau Tot Uw Dienst hebben vorige maand de intentie uitgesproken om met elkaar samen te werken. Het doel is het uitbreiden van de keuzemogelijkheden in tijdbesteding voor ouderen binnen Van Neynsel en ouderen in de wijk. Afgesproken is om met een pilot te starten waarin de samenwerking nader vorm wordt gegeven. “ Ik ben heel blij met deze stap die in lijn is met waar ik met welzijn naartoe wil”, aldus Miriam Dings, teamcoach Welzijn. “We hoeven echt niet alles zelf te doen, juist het aangaan van slimme samenwerkingen is belangrijk voor ons”.

Ook Paul Potters van Bureau Tot Uw Dienst heeft veel zin in de samenwerking. “We gaan met name excursiedagtochten voor ouderen aanbieden waarbij ook altijd een verpleegkundige aanwezig is”, zegt Paul. “ We geloven erg in dat meer welzijn betekent dat er minder zorg nodig is”. De slogan van Bureau Tot Uw Dienst is dan ook ''meer welzijn = minder zorg''.

Naast deze samenwerking werkt Van Neynsel met meerdere organisaties samen die zich inzetten voor een Goed leven voor ouderen.IMG_8413.JPG

Deel via:
Facebook Twitter LinkedIn Google Plus Mail
Terug naar nieuws