Wonen bij Van Neynsel

Bij Van Neynsel kunt u wonen op de manier die het beste past bij uw persoonlijke situatie en zorgvraag. Wij streven er naar een zo optimaal mogelijke situatie voor u te creëren. Om dat mogelijk te maken, biedt Van Neynsel u verschillende vormen van zorg, ondersteuning en wonen aan. Bent u op zoek naar een geschikte woon(zorg)vorm voor uzelf, uw partner, ouder of ander familielid? Wij geven u graag een rondleiding in onze zorglocaties. Deze geeft u een goede indruk van het wonen en leven bij Van Neynsel. Voor een rondleiding kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Zelfstandig wonen

Wilt u zelfstandig wonen, maar met nét dat beetje extra? Zoals een gastvrouw bij wie u met uw vragen terecht kunt, een oproepsysteem voor noodgevallen en specialistische zorg dichtbij?  Dan kunt u daarvoor ook bij ons terecht. Afhankelijk van de locatie die uw voorkeur heeft, bieden we dichtbij of hoeft u zelfs de deur niet uit voor een hapje eten, medische zorg, activiteiten en basisvoorzieningen zoals een winkeltje, kapper of schoonheidsspecialist. Kortom: alles bij de hand.

Zelfstandig wonen kan bij Antoniegaarde, De Grevelingen, De Taling, Rivieraa en Zuiderschans (tijdelijk gesloten in verband met nieuwbouwplannen).

Kleinschalig wonen

Merkt u dat het steeds moeilijker wordt om zelfstandig te wonen, bijvoorbeeld door dementie? In onze zorglocaties kunt u kleinschalig wonen: wel een eigen kamer, maar ook een gedeelde huiskamer, veel zorg en persoonlijke aandacht.

Dementie is een aandoening die uw leven ingrijpend verandert. Of u er nou zelf door wordt getroffen of een van uw naasten. Toch hoeft dementie Goed leven niet in de weg te staan. Bij kleinschalig wonen hebben bewoners de privacy van een eigen kamer, maar ook een gezellige huiskamer waar bezoek altijd welkom is en waar het ruikt naar appeltaart als we die net samen hebben gebakken. De gespecialiseerde verzorgenden en verpleegkundigen hebben jarenlange ervaring met dementie.

Kleinschalig wonen kan bij Boswijk, De Grevelingen en Eemwijk.