Onze visie op zorg

Een mens is een sociaal wezen. Hoe je omgeving je ziet, zich opstelt en je in- of juist buitensluit, heeft invloed op hoe jij je voelt. Op jouw welbevinden. Hetzelfde geldt voor onze cliënten. In de zorg voor ouderen zijn het dan ook vaak de kleine momentjes van oprechte aandacht die het grote verschil maken. Die ervoor zorgen dat iedereen een waardevolle dag beleeft. Bij Van Neynsel vinden we dat ouderenzorg vooral daarover moet gaan.

Van oudsher kijken zorgprofessionals door een zorgbril en cliënten worden vooral gezien als patiënt. Om welbevinden van ouderen te realiseren, verbreden we bij Van Neynsel onze blik naar het psychologische domein (hoe ga ik om met mijn veranderende wereld) en het sociale domein (welk effect heeft mijn ziekte op mijn sociale relaties). Wij zijn van mening dat juist de combinatie van deze drie domeinen, een echte bijdrage levert aan het welbevinden.

Voor onze medewerkers betekent dit een [andere] manier van werken, die uitgaat van wat onze bewoners en cliënten belangrijk vinden. Voel jij je hierdoor aangesproken? Kies dan voor Van Neynsel!

Voor wie wil werken bij Van Neynsel zijn er allerlei mogelijkheden. Of het nou via een stage is, vrijwilligerswerk of een betaalde baan... Er zijn veel wegen naar werken en leren bij Van Neynsel.

Wat is onze droom?

We willen dat ouderen, ook wanneer het leven ingrijpend verandert, hun eigen leven kunnen leiden in een vertrouwde omgeving. Welbevinden is het resultaat van al onze inspanningen.

Wat merken onze bewoners en cliënten er van?

Wij zijn er voor ouderen in de gemeenten Den Bosch en Vught die behoefte hebben aan  ondersteuning. Bijvoorbeeld bij het aangaan en onderhouden van contact met anderen. Bij het uitvoeren van allerlei dagelijkse werkzaamheden of bij het werken aan hun lichamelijke en geestelijke gezondheid. Alles wat Van Neynsel voor deze ouderen doet, is gericht op hun welbevinden. Dat doen we met medewerkers die zelf ook lekker in hun vel zitten.

Overzicht van actuele vacatures>>