Werken bij Flex & Planning

Als medewerker van de afdeling Flex & Planning ben je een belangrijke spil. Je werkt op alle locaties van Van Neynsel. Zo is het werk afwisselend, heb je contact met veel collega's en leer je de organisatie snel kennen. De flexmedewerkers werken op locaties waar de diensten niet volledig ingevuld zijn. Flexwerkers zijn verzorgdenden, helpenden, zorghulpen of servicemedewerkers.

Dit krijg jij

Flexibiliteit is natuurlijk voorwaarde nummer 1 om als flexwerker aan de slag te gaan. Niet alleen in tijd, maar ook in gedrag. Vanzelfsprekend wordt die flexibliteit beloond. Je krijgt een toeslag van 2% op je salaris. Flexibileit is natuurlijk niet grenzeloos. We sluiten zoveel mogelijk aan bij jouw wensen. En omdat we een hoge mate van deskundigheid verwachten, is bijscholing vanzelfsprekend.

Sinds ik werkzaam ben bij de Flexafdeling als verzorgende werk ik op verschillende locaties. Deze afdelingen kunnen variëren: Verpleegafdeling, Revalidatieafdeling, Zorgappartementen of het Verzorginghuis. Omdat je bij verschillende locaties werkt, blijft het werk afwisselend en heb je veel collega's. 

Omdat ik vroeger in de wijk werkte, heb ik daar de behoefte aan vrijheid aan overgehouden. Daarom bevalt deze vorm van werken mij goed. Ik voel me af en toe een scharrelkip, ik leer overal wel weer iets. Want eenieder werkt op zijn eigen manier. Ik probeer open te staan voor vernieuwingen. Want het werk vraagt van je dat je je aanpast.

De inzet van uren gaat in overleg. Er zijn zowel korte als langere contracten mogelijk. Ook voor scholing wordt gezorgd. Zo blijft je kennis up-to-date. Ik ben dan ook erg positief over werken bij de Flexafdeling van Van Neynsel!

Hanneke

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij de Flexafdeling? Stuur dan een e-mail of kijk bij vacatures.

Deel via:
Facebook Twitter LinkedIn Google Plus Mail